Casablanca Gym – singura sală din Tulcea ce merită frecventată

Opțiunile nu-s atât de multe atunci când te decizi să alegi o sală de forță. Cel mai probabil există în fiecare cartier câte una, dar singura ce se face remarcată și care merită cu adevărat atenție este Casablanca Gym.

Deschisă până la orele 22, aparatele nu-s înghesuite și aerul condiționat mereu pornit, iar vestiarul atât de curat că zici că-i farmacie. 12 ședințe 80 lei, nelimitat 90. Sticla de apă la 0.5L este 2,5 lei. Suficient de multe biciclete, steppere, benzi de alergat & co.

Casablanca Gym

25 thoughts on “Casablanca Gym – singura sală din Tulcea ce merită frecventată

 1. Cred ca da … adica n-ar fi singurul, doar ca cei pe care i-am vazut eu sunt aproape mereu insotiti de parinti.

 2. Pentru dat ceva kg jos se ocupa instructor de mine sau vin si fac de capul meu. P.S. preturile sunt cele de mai sus updatate? Multumesc!

 3. Raspunsul corect si cinstit ar fi: De kg in minus va ocupati dvs in bucatarie, iar orice ar spune altcineva, minte. Sala nu va produce minuni. Este buna, dar 20% reprezinta miscarea, 80% este alimentatia. „De capul dvs” puteti alerga usor pe banda (in functie de kg … daca sunt f multe peste, mers mai rapid), bicicleta si exercitii de baza cu gantere, exercitii ce oricum le intuiti sau le puteti vedea pe youtube, iar daca tineri neaparat, exista baieti-antrenori ce contra cost (parca 20 lei/1h, nu stiu sigur) vi le pot arata.

 4. Emilia, pentru cineva hotarat sa mearga la sala, pui foarte multe intrebari. Eu zic sa te duci la sala, sa o vezi si sa te informezi atunci, la fata locului.

  Eu nu-s angajatul salii, nu am toate informatiile.

  Si legat de ultima intrebare, la ce te ajuta sa iti faci abonamentul prin telefon? Nu tot la sala te duci sa faci miscare sau si aia tot prin telefon crezi ca o poti face? Si mergand la sala, iti faci abonamentul … dureaza fix 10 secunde cat scoti banii din poftofel si ti se scrie numele pe un cartonas.

 5. Daca vreau sa fac sala pentru masa musculara…cu toate ca am pus cateva kg … si am şi rezistența fizica cam la pamant(fumez) si am fost operat de curand..deci se explică!
  Intrebarea mea ar fii ce.mi recomandați ?
  Ce aparate…sau o idee de la dumneavoastră…am 18 ani

 6. Da…..chiar ma gandeam la chestia aceea cu anii……adica….am 12 ani si as vrea sa ma apuc de sala…..pt ca ma atrage foarte mult sportul….vreau sa cresc in masa musculara chiar daca inca nu sunt destul de mare….

 7. Buna ziua,
  Ma intereseaza si pe mine putin miscare. Cred ca mai functioneaza sala, nu?
  Sunt numai aparate? Altfel nu se lucraza?

 8. Sunt aparate, greutăți, benzi biciclete … vizita la sală vă răspunde la toate întrebările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *