Care-s efectele imediate ale cursurilor de educație sexuală asupra comportamentului elevilor?

Pentru că perspectiva introducerii pe cale oficială a orei de educaţie sexuală în programa şcolară este din ce în ce mai evidentă, să vedem şi care sunt efectele imediate ale acestor cursuri asupra comportamentului elevilor.

În Danemarca, o campioană a educaţiei sexuale în şcoli, „roadele” orelor de educaţie sexuală sunt următoarele: violurile au crescut cu 300%, bolile sexuale cu 250% (în cazul tinerilor sub 20 de ani), sarcinile în afara căsătoriei s-au dublat, la fel şi divorţurile, iar avorturile au crescut cu 500%. Doar două lucruri au scăzut: rata naşterilor şi vârsta medie a primului raport sexual.

2 thoughts on “Care-s efectele imediate ale cursurilor de educație sexuală asupra comportamentului elevilor?

  1. Problema e ca singura scoala adevarata ramane totusi: matematica – acolo nu exista dubii si R.A. = reactii adverse. Inainte de educatie sexuala trebuie facuta educatie sanitara, medicala in scoli. E bine sa se stie de la o varsta mica ce inseamna a trai normal, care sunt problemele majore ale omului pe care trebuie sa le stie oricine ca sa traiasca normal si sa nu se trezeasca cu probleme. Problema cu sexul e ultima. Si mai ales in Romania unde s a ramas in comuna primitiva si mai ales in Dobrogea unde oamenii au reactii incredibile si daca li se dau niste sfaturi simple in probleme care tin de organismul lor si problemele lor.

  2. Da da, mereu toate trebuie sa le faca scoala in cele 6 ore/zi, iar in restu 18 familia poate da vina pe scoala ca nu-i invata pe copiii lor iubiti ce trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *