Pizzeria Royal Rustic din Tulcea nu înțelege sensul cuvântului „gratis”

O ofertă puțin dubioasă este răspândită pe Facebook de către Pizzeria Royal Rustic din Tulcea. Ea sună cam așa:

La o pizza XXL primești GRATIS încă una, plus 2 sosuri și un suc/bere și totul la numai 60 lei. Până aici nimic ciudat, doar că o pizza XXL la ei costă între 27 și 38 de lei.

După matematica mea … asta nu înseamnă că practic le plătești pe amândouă? Păi să zicem că am chef de o pizza prosciutto. Ce zic, chef, îmi este așa poftă că aș mânca două XXL. Sun, fac comandă, și când vine băiatul cu comandă îmi cere 60 lei. Păi stai așa, nu-i 27/buc? Iar eu plătesc una pentru că a doua este GRATIS, nu? Păi nu! Dar hai să le plătesc pe amândouă separat și să nu beneficiez de ofertă pentru că mă costă doar 54 lei, nu 60. Nu mai zic că nu-i nimic gratis, ba chiar mă costa mai mult. Da știu, primesc o sticlă de suc la 5 lei și doi „nasturi” de cel mai banal sos (deh, ketchup nu sună frumos).

În cazul ăsta, ce mai este gratis?

Știu că ma repet și că frazele mele nu-s închise la toți nasturii, dar cum Dumnezeu 1+1 GRATIS la 60 lei când cele mai multe costă ~30 lei? Cel mult pot spune că economisesc niște lei dacă o cumpăr pe cea mai scumpă, dar tot nu iese ceva gratis. Nimic. Nada.

pizza royal rustic tulcea

 

 

4 thoughts on “Pizzeria Royal Rustic din Tulcea nu înțelege sensul cuvântului „gratis”

  1. Promoția cred că ar trebui interpretată așa: ”XXL 1 + 1 (dacă ar fi fost) GRATIS + ketchup = 60 lei”

    În altă ordine de idei, lasă-le naibii de XXL-uri că transpiri degeaba apoi 😀

  2. Referitor la acest articol , solicit dreptul la replica. Am incercat sa te contactez atat pe email cat si pe facebook.

  3. Scrie ce-ti pofteste inima, nu te opreste nimeni, dar nu vad cu ce ai completa un text de opinie cand matematica nu minte. Dar scrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *