Ce se intampla in cazul Sorin Oprescu este curat murdar

Inainte de toate, cel mai probabil Sorin Oprescu a luat mita in trecut, in prezent si ar fi luat si in viitor, dar cum sa fii atat de incompetent sa nu-l prinzi legal in timp ce face asta?

1. „Sorin Oprescu ar fi primit mita acasă, iar ulterior, în jurul orei 22.00, a fost oprit în trafic de anchetatori. Banii, inscripţionaţi, ar fi fost găsiţi asupra lui, potrivit unor surse judiciare.

Anchetatorii l-au întrebat care este provenienţa banilor, iar edilul a motivat că sunt bani personali, pentru a plăti nişte taxe. Anchetatorii au verificat banii cun un aparat special, iar pe bani s-a văzut incrsipţionat cuvântul „mită”. Din acel moment, primarul a refuzat să mai facă declaraţii, au adăugat sursele citate”

2. „Clientul meu m-a mandatat să vă spun că niciodată nu a cerut bani, direct sau indirect, prin intermediari, de la nimeni. Banii nu au fost primiți de la denunțători, iar dl Oprescu nu știa proveniența lor.

3. „Sursele citate au explicat că Sorin Oprescu a primit bani marcaţi, sub supraveghearea procurorilor, care însă nu au putut face flagrantul imediat ce edilul a intrat în posesia banilor, pentru că la locul faptei se aflau alte persoane care nu trebuiau să ştie despre dosarul lui Oprescu, pentru că ar fi putut divulga informaţii altor suspecţi.”

Saracii, nu au putut ca afla lumea, dar au stiut ca la cateva ore sa dea in presa ca a fost retinut 24 ore si exista frangrantul. Bercea, remember?

Sa asteptam si sa nu mire pe nimeni ca nu primeste 30 zile, dar indignarea va exista pt ca toata lumea stie ca a fost prins in flagrant si cu banii marcati in mana.

Repet, procrurorii nu stiu sa aplice legea si sa-l faca legal?

Prea multe golaneli la tv si in justitie. Ha, am zis justitie.

Posted from WordPress for Windows Phone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *