PSD nu l-a uitat pe Sorin Mircea Oprescu

Tribunalul București a decis ca Sorin Oprescu să rămână după gratii. Acesta ceruse să i se înlocuiască măsura arestului preventiv cu una mai ușoară.

Așa că PSD-ul l-a trimis pe Victor Ciorbea (cel căruia i-au dat funcția de Avocat al Poporului) să-ș scoată. Adică așa cred eu.

Dar uite că încearcă:

Sorin Oprescu trebuie dus de urgenta si tinut sub observatie intr-o sectie de cardiologie, cu aparatura de specialitate, avand in vedere „agravarea starii de sanatate, in contextul antecedentelor personale patologice”, se arata in raportul echipei care a facut verificari la Arestul Capitalei.

Bun, dar când cerea „taxă de protecție” nu știa că îi va fi greu la coteț dacă tot este bolbav? Mă gândesc că este un motiv destul de bun să nu te bagi la combinații … nu faci față pușcăriei și mori. Și abia are 3 săptămâni, stai să vedem cum va suporta anii ce-i va primi.

Întrebarea ar fi, de ce se complică PSD-ul și nu-l lasă pe Oprescu în plata lui? Păi, nu suntem, doamnă, toți neam de hoți și de derbedei, dar banii sigur se ducea mai departe că nu se câștigă două mandate ca independent din șpăgile luate ca doctor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *