Nu stiu voi, dar eu ma duc!

CONFERINTA PUBLICA IN BUCURESTI, PE 6 OCTOMBRIE(live si pe internet)

Ce ar fi daca Tatal lui Iisus este un om ca noi, si am fost creati de oameni de stiinta foarte avansati si artisti de pe o alta planeta, denumiti Elohim in Biblie?

Ce ar fi daca acesti oameni ar dori sa revina pe Terra, la o Ambasada special construita de noi pentru Ei, acompaniati de toti marii Profeti din Vechime(Iisus, Buda, Mohamed, etc…)?

Ce ar fi daca „Dumnezeu” nu este decat o iluzie primitiva?

Ce ar fi daca viata vesnica si Paradisul sunt niste realitati 100% stiintifice, iar Elohimii vor sa ne ajute sa le atingem si noi?

Ce ar fi daca singura cale de a atinge acest nivel de civilizatie si de a evita o auto-distrugere din ce in ce mai iminenta este aceea de a asculta de ghidarile Mesajului Final, transmis de Elohim prin intermediul ultimului Lor Profet, Rael?

Va asteptam la o conferinta publica de o importanta fenomenala!!!
Pentru cei care doresc sa citeasca Mesajul Final in prealabil, il puteti descarca gratuit de pe http://ro.rael.org/download.php?view.85

Conferinta va avea loc marti, 6 octombrie, intre orele 18.00-21.00, in sala Bruxelles, aflata la etajul 13 al Rin Grand Hotel, din Soseaua Vitan – Barzesti, Nr.7D, 042121 Sector 4. http://grand.rinhotels.ro/

Veti putea urmari live conferinta pe linkul https://www.prodcast.org/Companies/CompanyView.aspx… , multumita partenerilor nostri de la Prodcast, prima platforma de interactive live media streaming din Romania.

Intrarea este libera! Va multumim si pe asteptam!

Pentru mai multe informatii, va rugam sa trimiteti un email la romania@rael.org sau sa sunati la numarul de telefon 0763676661

Toma-Cristian Marinescu si Gabriela Dolanska
Responsabili Raelieni si organizatorii Conferintei

Posted from WordPress for Windows Phone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *