N-am crezut în concursurile de pe Facebook … până într-o zi

Nu este ziua în care am dat like și share și am câștigat un iPhone. Nu, nu-s chiar atât de prostovan.

Activitatea mea pe Facebook se rezumă la stalking. Adică, mă uit la pozele prietenilor (170 toți), dar rar dau like. Citesc știri, dar niciodată nu dau like sau share. Ultima lună am exagerat puțin și am postat 3 poze. Am dat like la ~5 pagini, așa că feed-ul meu arată chestii noi, dar nu foarte des. A, și nu-s asaltat de mizerii pentru că multora le-am dat unfollow. Sunt prieteni, dar nu au măsură sau li s-a blocat butonul de like și de ce să stric o prietenie dintr-atâta lucru când există opțiunea asta? 😀

Deci nu-s activ, asta vreau să scot în evidență.

Una dintre paginile pe care le urmăresc este cea a benzinăriei MOL. Alimentez aproape exclusiv de la ei și îmi plac pozele pe care le postează și mă amuză să citesc comentariile la dezbaterile propuse. Cutie automată sau manuală, mașina pe benzină sau diesel, genul de dezbateri care scot la lumină toți păreriștii.

Și a venit ziua când am câștigat ceva pe Facebook. Au postat un concurs cu premiu 12 seturi de becuri Osram Cool Blue Intense. Trebuia lăsat un comm cu o întâmplare în bătaia farurilor, iar când am văzut postarea erau 8 comm. Mai multe premii decât participanți, așa că mi-am făcut curaj și am lasat pentru prima dată un comm. La 23:59 când expira concursul erau 24 de comm înscrise. A doua zi am aflat că am câștigat … what a glorious day!

Osram Cool Blue Intense

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *