Ca o gluma, desi nu e cazul, dar …

Va dati seama ca un pustan de 17 ani a fost retinut 24h de DIICOT pt ca „există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2015, suspectul B. I. C. a promovat în mod sistematic, în public, doctrina radical islamistă prin postarea în mediul on-line, prin intermediul unor rețele de socializare, a unor opinii, scrieri, imagini, înregistrări audio/video reprezentând activități/acțiuni armate/violente și de propagandă ale grupării teroriste Statul Islamic.”?

Si poate va intrebati cum facea lucrul asta urat. Pai, „Aceste postări ale suspectului conțineau materiale video cu decapitări și incendieri de persoane, execuții prin împușcare, mesaje radical-jihadiste ale liderilor unor grupări teroriste, mesaje de propagandă a Statului Islamic”.

Exact, Doamne fereste ce timpuri traim.

Pai sa explic si persoanelor de varsta parintilor mei. Un pustan de 17 ani dadea share, like si lasa comm la filme ce se aflau deja pe net, nu facute de el. Unde pe net? Pretentios spus ar fi retele sociale. Copilul statea pe Facebook si facea pe nebunu, atat.

Mai tare e ca isi da importanta DIICOT-ul si zice ca „Cu ocazia percheziţiei domiciliare au fost găsite şi ridicate documente, materiale de propagandă islamistă şi sisteme informatice.”

Din nou, ce inseamna asta? Ca i-au luat laptop-ul, tableta, si ceva PC ca ce alte „sisteme informatice” are? Totusi, e din Craiova, vorba aia. Iar la „propaganda” poate intra si Coranul pe care si eu il am in casa.

Adica, pe bune, e o mizerie ce se intampla. Pe cine sa racoleze ala?

E o mizerie ce se intampla, dar sa privim partea buna, poate ii salta si pe aia de cer share si like sa castigi un iphone.

O mizerie, repet.

Apropo, s-au terminat clanurile tiganesti din Craiova si interlopii? Nu mai sunt batai cu sabii ninja si ala mic era problema?

Mare atentie la ce postati pe Facebook!

Posted from WordPress for Windows Phone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *