Total neprevăzut

De luni trebuia să-mi reîncep antrenamentul și n-am făcut-o pentru că am avut cele mai oribile zile din ultimii ani.

Pe scurt ar fi că am avut cea mai nasoală indigestie posibilă. 4 zile în care n-am mâncat prea nimic pentru că orice aș fi mâncat mi se făcea rău. Și problema nu era dacă știam asta încă de la început. Prima pe listă era apendicita, deși nu aveam simptomele clasice, dar sunt atât de vagi … așa că dr de familie m-a trimis să-mi fac analizele.

Și m-am dus dimineață să mi se ia sânge, doar ca pe la 11 mi s-a făcut atât de rău că a trebuit să mă învoiesc de la muncă să fac un ecograf. Îmi era frică să nu fie ceva … orice, chiar și la colon și nu aveam rabdare să aștept rezultatul analizelor de la 17. Ecograful nu a descoperit nimic, dar nici nu a scos din ecuație apendicita.

Pe lângă o stare de greață permanentă, balonare, abdomen încordat, nu aveam altceva special. Nu mă durea nimic, dar nu puteam mânca nimic că mă faceam galben lămâie.

Am luat analizele, la toate cele 20 – 30 rubrici sunt in grafic. Nu spre minim, nu spre maxim, fix la mijloc. Ba pardon, mai puțin 2 unde aveam ceva de genu 5 și trebuia să am între 6 și 10. Din ce am căutat pe net, una are legatură cu cât de repede se coagulează sângele și încă ceva neimportant. Cu analizele în mână am fost la o clinică unde iar mi s-a făcut ecografie ce a descoperit că de la ficat la prostată, toate-s normale. Stomacul puțin dilatat și cam atât.

Partea nasoală e că trebuie să țin dietă până mă pun pe picioare. Fară condimente, fără prăjeli, fără carne, fără fructe, sucuri & co. Legume și apă.

Sper în weekend să fac puțin cardio, dar nu cred.

Nu știu câte greșeli sunt în text, dar nici nu am starea de spirit să-l recitesc acum … nu mă simt bine, dacă nu am fost suficient de clar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *