O chestie bifată

În decembrie, între Crăciun și Anul nou mi-am dorit să pot face o împingere la piept cu ganterele de 30 kg și n-am reușit, de aici frustrarea.

Astăzi, 10.02.2016, la două luni distanță, după un antrenament ok de spate și unul super de trapez am reusit 4 repetări împins la piept cu ganterele de 30kg. 2 singur, 2 ajutat. N-a fost inteligent că n-am făcut o serie de încălzire cu o greutate mai mică, dar a fost totul spontan, pur si simplu am vrut sa vad dacă pot … și am putut. Since, nu mă așteptam.

Am reluat antrenamentul de la jumătatea lui ianuarie după două săptămâni de pauză (o indigestie nasoală, nu știu dacă am povestit) și a fost greu că nu l-am reluat de unde l-am lăsat. Am avut nevoie de 1-2 săptămâni de recuperare, deci abia la început de februarie pot spune că am început cum trebuie.

De ce cred că am reușit? Pauză nu a fost un lucru rău. Până la ea am avut 6 luni de sală cu antrenamente de 5 ori pe săptămână, deci indiferent cât de repede mă recuperam, niciodată nu eram 100%. Am renunțat să mai folosesc bara pentru împins la piept. Acum fac doar cu gantere la bancă dreaptă, înclinată și declinată.

Deci, super, a fost o zi bună!

A, am mai făcut un colaj cu mine la 7 luni distanță în aceleași haine.

ionut puerava gym 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *