O luna de pauza

Luna de pauza de aici de pe blog. Nu stiu de ce s-a intamplat, pur si simplu n-am mai avut chef. Timp s-ar gasi mereu, dar m-am plictisit putin. Sunt multe alte lucruri ce-mi mananca timpul complet aiurea, sunt constient de asta, dar asta nu inseamna ca renunt la blog.

Ar fi zilnic multe de scris, foarte multe, dar prefer sa le impartasesc cu prietenii. Nici macar pe Facebook nu mai sunt atat de activ. O fi un semn ca am imbatranit si resping tehnologia?

Luna asta, pe 27, inchei a 10 luna de sala. Am avut o sapt cu o durere dubioasa de spate dar care radia pe picior sau ceva. Doctorul de familie mi-a zis ca am hernic de disc, s-a dovedit ca nu inca si mi-am confirmar (pentru a n oara) ca doctorii de familie sunt cei mai slabi studenti la medicina si ar fi mai priceputi daca ar cauta pe Google. In fine, 2 radiografii mai tarziu si niste antiinflamatorii, a ramas sa fac exercitii (pe care oricum le faceam) pentru intarirea zonei lombare & stuff. Sunt 100% bine, m-am speriat degeaba. Deh, n-am fost niciodata operat de nimic si ma cam sperie ideea de a ajunge la cutit.

In sfarsit am trecut la un SSD. Cam la spartul targului, dar nu se mai putea. Si ma uit cu surprindere ca inca se vand laptop-uri cu 1tera memorie, dar pe HDD 5400. La ce Dumnezeu ai nevoie de atat de mult spatiu si de ce atat de lent? Nu mai bine 1/4 dar sa fie SSD.

Apropo de laptop-uri, inca sunt multumit de al meu Vaio. N-am nimic sa-i reprosez nici dupa 3 ani (!?). Are 8Gb Ram si-s curios daca vor fi suficienti pentru Chrome in urmatorii 1 – 2 ani.

Windows 10 este foarte misto.

Si Windows 10 Mobile. Am trecut la Lumia 650. O sa scriu vreo 2 vorbe despre el cand o sa am timp. Ca idee, nu exista telefon mai bun si mai aratos care sa coste atat de putin. Adica, ma uit ca vechiul S4 este cu 50% mai scump si-i obosit ca telefon. Flagship-ul Microsoft 950 este foarte misto, dar arata groaznic. Nu le poti avea pe toate.

Nu stiu daca am ratat ceva … imi este lene sa corectez textul, dar ne mai citim.

A, a reinceput Game of Thrones si deja trag de timp si plictiseste mai ceva ca Braking Bad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *