După 2 ani de sală

Teoretic ar fi aproape doi ani, practic un an și jumătate. Am mai luat pauze de sărbatori câte o săptămână – două, dar hai să zicem doi ani.

Doi ani în care am mers de 4 – 5 ori săptămânal. Poate rezultatele par mediocre la efortul depus … dar în comparație cum arătam și cum arăt acum este distanță de la cer la pământ și înapoi.

Dieta, care este baza unui stil de viață sănătos, nu este punctul meu forte. Pe scurt, încă nu am una pusă la punct pentru că nu vreau. Îmi place mult prea mult să mănânc haotic fix ce vreau.

Acum, stagnez de câteva săptămâni la 71 kg. Este greutatea la care mă simt cel mai bine. Am avut peste câteva, nu e ok.

Știu că am mai scris despre asta acum mult timp și nu știu unde am lăsat-o cu progresul ca să pot continua, dar o să arunc din încheietura cu care scriu niste date.

Probe de forță n-am mai făcut oricum de mult, deci nu știu exact un maxim al meu.

Am încercat acum vreo două săptămâni împinsul la piept cu bara, exercițiu pe care îl cam ocolesc, și am făcut 2 repetări cu 80 kg. Mă așteptam să fie mai greu așa că m-am oprit să număr cât am pe bară poate am socotit greșit. Erau 80 așa că am mai făcut 2 repetări. Nu știu sigur, dar cred că pot o repetare cu 90 kg. Nu știu când o să încerc că așa cum spuneam ocolesc bara, prefer ganterele. Mă coafează mai bine împinsul din culcat cu gantere. De exemplu la înclinat folosesc bara. În fine …

La geno fac cu 80kg, fac la presă serii de 10 cu 160kg fără să urlu ca un idiot, dar un maxim nu știu și nici nu-s curios. Cu gambe nu-s înzestrat și mă chinui groaznic. La cât trag de picioare trebuia să le am mai mari decât trupul, ca ale unui ciclist, dar e ok, nici nu arăt ca o barză.

Tracțiunile îmi plac de mor. Nu credeam că o să ajung să spun asta. Tot zic să văd câte flotări pot face. Prin toamnă maximul erau 46.

Cam asta ar fi, merg mai departe, programul este standard, am mai rotit niste exerciții, tot nu aprob ideea de suplimente. De niciun fel. Nu îi desconsideri pe cei care iau, dar nu-s pentru mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *