După 2 ani de sală, or so

Acum o lună am schimbat poza de la Despre mine și când am făcut poza mi se părea că-s atât de … mare. Și eram în cea mai bună formă a mea ever.

Ei bine, a trecut luna și vreau să spun că am luat 3 kg în greutate și când mă uit acum în oglindă îmi dau seama că poza nu îmi face dreptate. 

Nu știu dacă fix astăzi, dar după calculele mele am 3 săptămâni în care am mers zi de zi la sala. Înainte weekendul era liber, acum nu. 3 săptămâni și nu văd de ce să mă opresc.

Picioarele sunt în continuare cele ce nu-mi plac. Au crescut și ele, nu spun nu, dar nu în ritmul dorit.

Abdomene nici în 2017 nu am făcut și nici nu intenționez prea curând să fac. Nu că îmi displac, dar nu văd rostul. Eu toată viața mea am fost slab, nu mai vreau. Pentru cine are un minim de info despre ce înseamnă vestitele pătrațele știe că pentru a se vedea ca în filme, trebuie să slăbești, nu să faci mii de abdomene, iar eu nu vreau să slăbesc 5kg pentru asta. E suficient că nu am burtă.

74kg. Mâine – poimâine 75 și îmi tot zic că ajunge. Acum o jumătate de an spuneam că 71 este suficient. Asta spune știința că-i greutatea optimă. Da, kg sunt o chestie relativă, eu vb despre un trup atletic și armonios dezvoltat, nu brațe de femeie și burtă de bucătar. Acum glumesc că vreau 80. Sigur că e o tâmpenie, aș arăta prea dubios.

Într-un final am văzut cum este să ai 40 la braț. Dar ce îmi place e că observă lumea. Și dacă Dumnezeu nu mi-a dat niste gambe rotunde și mari ca un pomelo, măcar mi-a dat o formă frumoasă la biceps … că nu este suficient să fie mare ca un parizer.

Sportul a fost pentru mine ca o înviere.

Îmi place să lovesc în sac … poate și pentru că nu ripostează.

Îmi place că sunt întrebat ce iau … pentru că toți vor soluții minune.

Este greu, aș minți să zic că nu. Foarte greu, din păcate, dar satisfacția este uriașă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *