Lopeți auto pentru zăpadă

Că tot bate iarna la ușă și au început să apară prin benzinării … vorba vine benzinării că eu știu doar cum e la una, adică la Mol … kit-uri și produse pentru sezonul rece, am aruncat și eu ochii peste ele.

  1. raclete: cea mai ieftină racletă din plastic va face fix același lucru ca oricare alta cu nume pretențios pe ea. Oricum mare lucru nu face dacă gheața e bocnă … și trecem la 2.
  2. soluție pentru dezghetat parbrizul: mereu am mers pe soluții care funcționeaza până la -20 -25 grade. N-avem de gând să plec în Siberia, dar să fie. Am renunțat la tuburile spray pentru că-s reci de nu le poți ține în mână dimineața.
  3. lichid pentru spălarea parbrizului: aici e greu. nu doar rezistența la frig contează, ci și cât de bine curăță. Unele au tendița de a lăsa o peliculă, altele au efect hidrofob, altele fac să scârțâie stergătoarele etc. Aici nu merge cu recomandări că același produs poate fi odată foarte bun, iar altădată o mizerie. Loterie.
  4. lopată. La Mol au una de plastic Fiskars. Ba nu, două. La 50 cea neagră simplă și la 90 ce albă cu o lamă de metal de 1 cm grosime în capăt. Dintr-un plastic dur și abraziv amandouă, dar atât de mici de zici că-s concepute pentru portbagajul de Matiz. Și trecând peste faptul că vei sta mereu aplecat și te vor cocoșa dând la ele, mai au și cupa aia mică de zici că-i din setul de făcut castele de nisip pe plajă. Așa că am cumpărat una de om gospodar de la Dedeman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *