Săvârşitu-s-a!

S-a produs inevitabilul! După moartea bătrânului nebun de la mine din scară a venit rândul şi tânărului de la etajul 9. Pentru cei ce nu-mi cunosc vecinii vă fac un rezumat:

În scară, timp de 18 ani a locuit un bătrân care treptat treptat a luat-o razna de la medicamentaţie. În tinereţe a fost un respectat comunist poet ce o slăvea pe „mama întregului bloc”, doamna Lenuţa … toate bune şi frumoase pănă când i-a venit ideea că n-ar strica să apară pe hârtia unde sunt afişate datoriile de la întreţinere, ba chiar mai mult … să candideze ca şef de scară, ceea ce a şi făcut cu un relativ succes şi asta pentru că ai mei vecini, capi de familie, erau din vechile structuri aşa că l-au votat, dar chiar şi aşa visul lui s-a năruit pentru că a pierdut la mustaţă (lucru cu care s-a lăudat până şi aflat pe patul de moarte). Încet încet „Doamna în negru” a venit şi i-a mai luat pe ei (vecinii bătrâni) „ducându-i în loc luminat, în loc cu verdeaţă, în loc de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristatea şi suspinarea„; astfel bătrânul nebun a rămas singur în camera lui şi nici un suflet nu-i trecea pragul să-l mai sponsorizeze. El a murit repede. Toţi au crezut că Tânărul de la 9 (etajul) îi va lua apartamentul ce avea o vedere mai bună, nimic mai greşit … el a intrat în comă şi nu ştiu dacă îşi va mai reveni.
Cei dragi au scris pe site-ul lui tragedia, cum pentru el timpul s-a oprit pe 30 noiembrie, dar ne „ameninţă” că el îşi va reveni şi va fi mai voinic şi mai bărbat decât înainte … ba dacă va mai avea bani va candida la funcţia de şef de scară, nu pentru el ci de dragul vecinilor şi pentru a-i conduce spre o scară Ca soarele sfânt de pe cer! Oare el nu şi-a dat seama că nouă nu ne place gălăgia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *