Ziua în care nici iarba nu creşte!

Luni! Ce cuvânt poate fi mai antipatic decât Luni?
Înca de la începutul lumii această zi a fost cea mai nesuferită dintre cele 7; ea este acel tocilar care tot timpu` a stat în prima bancă zâmbind tâmp Doamnei Profesor şi care te privea pe tine cel ce stăteai în ultimul rând cu un aer superior … Mai mult ca sigur atunci când fiecare şi-a luat locul în „bănci” Luni a vrut să stea în prima bancă pentru a face impresie bună! Marţi este copilul docil, uşor manipulabil şi fără personalitate; cel pe care îl plasează părinţii lângă Luni că poate va avea şi el note mari; de parcă puterea de memorare este o boală contagioasă! Miercuri este copilul gras care nu are prieteni şi nu e sociabil, este introvertitul prostănac şi ursuz pe care nu-l observi şi nu-i simţi lipsa. Joi este domnişoara blondă care iţi dă de înţeles că te-ar plăcea făcându-ti cu ochiu`. Vineri este clovnul clasei! Sâmbătă şi Duminică sunt corigenţii, cei ce fac gălăgie şi se filmează cu telefonu` în pauze, dansând pe manele sus pe catedră!
Revenind la Luni … parcă mi-l şi imaginez, cel cu ochelari gata să te pârască atunci când copiezi! D-asta nu are prieteni, dar nici nu încearcă să-şi facă pentru că ştie că noi restu` tot timpu vom veni la el, plini de nervi ce-i drept, dar vom veni ca să copiem tema … pe când Vineri e prieten cu noi toţi, este cel ce îşi înţeapă colega cu pensula în timp ce e ascultată!
Hai să facem un exerciţiu:
Spuneţi Luni … nu-i aşa că-l spuneţi trist? Dar ia spuneţi Vineri … vi se luminează faţa!
Luni este singura zi a săptămânii când nici iarba nu creşte!

De Luni iar la muncă; aşa că îţi urez spor şi chiar de eşti nevoit să-ţi copiezi temele mai trage si cu ochiu` la Vineri poate va reuşi să te facă să zâmbeşti!

3 thoughts on “Ziua în care nici iarba nu creşte!

  1. Este ziua de luni cea mai urata, si cea mai neasteptata, dar daca nu trecem peste uratenia si disconfortul ei, nu putem ajunge nici la tocilara de marti, si nici la dragutza blonda de joi…ptr ca apoi urmeaza minunata VINERI cand cu totii suntem extaziati de frumusetea ei.
    Asa ca hai sa ne bucuram de uratenia zilei de luni ca sa ajungem mai repede la Minunata vineri

  2. Slab de tot, nu stiu ce ai avut in cap cand ai scris postarea asta. Nu am avut rabdare nici macar sa o citesc pe toata, citeam numai franturi care ma enervau din ce in ce mai mult… Unde sint Rapidul, vecinul de la noua, muzele…?

  3. Frate, cum te-a dus mintea sa scrii asta? si nu ai capul mare deloc! hai ca mi-a placut! Apropo, tu in liceu ce ai fost? ceva gen duminica nu?=)) hai bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *