Prune uscate!

Motto: Pruna uscată face compotul dulce!

Acum 4 – 5 ani o găină bătrână a făcut un ou, iar din ou a ieşit peştişorul de aur care avea o punguţă cu 2 bani. Găina cu chip de prună uscată şi ridată a fost colega de bancă a lui Iri cu care era tot timpul în competiţie … dar Pruna a câştigat făcând prima o fetiţă bătrână.

Ce curiozitate am … mai trăieşte sau s-a uscat bătrâna mămică-prunică?

16 thoughts on “Prune uscate!

 1. Apai Ionele draga asa o sa arat eu pana apuc sa parcurg toata arhiva ta. 😆
  Hai ca m-am pus pe treaba. Sunt abia pe la January 2009 incepand de jos in sus.

 2. Aoleu, imi e rusine cu ce ai putea gasi … ca pe vremea aia si eu eram mai … inocent. Propun invers. Adica propun sa nu-ti pierzi timpul aiurea. :))

 3. Iti multumesc pt frumoasele cuvinte. Atunci, maine cat voi fi la munca voi incerca sa te cunosc si eu prin prisma blogului tau.

  Ofc, cat sunt la munca pentru ca-s bugetar si doar nu o sa stau in timpul meu liber pe net, nu? :)))

 4. Sa ma cunosti prin intermediul blogului ? Hm…s-ar putea sa ai socuri multe….si cultural si dpdv politic. 😆 Tin’te bine…

 5. Nicioadata nu este prea tarziu. Pentru nimic din ce iti propui. Asta sa tii minte si sa aplici in viata ta.
  pentru ca adevarul este ca totul este permis. alegerea o putem face oricand.

 6. io am dubiile mele despre cat de religioasa esti tu, apropo.

  nu de altceva, dar NDP contrazice mult morala religioasa, fiind un partid pro-lgtb, profeminist, ecologic, intre altele.

 7. pai doar nu l-a facut natural cum se face … i s-a implantat in uter un ovul al ei deja fecundat. desi trecand de menopauza stiu ca nu avea cum .. dar tin minte ca a zis de nu stiu ce tratamente pentru a fii din nou fertila si tot asa.

 8. parca biblia spune ca o baba de 90 de ani ramasese insarcinata, stai poate si gasesc versetele.

 9. da, sunt mai multe cazuri in care femei in varsta sau sterpe au nascut, dar cum nu crezi tu in Biblie si sunt doar povesti, nu-i poti banui de ce a facut medicina in cazul femeii de mai sus. indiferent ca e o minune sau a fost natural, s-a intamplat.

  astea i s-a pus din eprubeta in ea, nu a facut-o cu nimeni si nici Dumnezeu nu a dorit asta.

 10. Ionute, nu ai de unde stii tu daca Dumnezeu a dorit sau nu! eu zic ca El a dorit, pentru ca daca nu dorea, nu lasa sa se intample. 🙂 iar Dumnezeu iubeste copiii.

 11. mie mi-o zis o pasarica ca cica erau vremuri in care tu si toate odraslele tale aveau acelasi nume. ion l-a nascut pe ion care a facut alt ion si tot asa.

  cred ca baba de 90 ani era defapt a 3a generatie, si asta ar fi explicatia cum noe si adam au putut trai mai mult sau mai putin 1000 ani.

  biblia nu este veridica tehnic. nu exista cuvantul domnului, nu e invatatura adevarata si zeii sunt imaginari.

  biblia e un fel de wikipedia plina de texte ciordite cu vechime intre -5000 si +1-300 sau chiar si mai vechi.

  faptul ca dzeu nu exista sau biblia nu este valida in totalitate nu inseamna ca fapte de acolo nu sunt reale sau cel putin nu s-a mai scris deja.

 12. da, asa e, El a dorit sa se construiasca si bomba atomica, altfel n-o lasa sa cada in japonia de doua ori, nu?

  nu, omul e liber sa faca ce vrea, vezi ex adam si eva, asa si medicii, au facut ce au vrut. noi nu suntem roboti sa facem doar ce vrea Dumnezeu, uite cum explicam toate lucrurile rele facute de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *