Fresh de lămâie!

Cică fie omul cât de bun, vinul îl face nebun … şi asta pentru că sorbind din ambrozie ne schimbam radical comportamentul; toţi începem prin a fi ca o pisică, continuăm prin a ne comporta ca nişte maimuţe şi sfârşim prin a fi porci.
 
Omul de la ţară zice că „Beţia o vindecă sapa şi lopata!” … nimic mai fals mai ales că efortul te mănâncă de viu, dar pentru ei este o penitenţă şi o fac pentru că regretă cele zise în special soţiei şi săvârşite până să ajungă la ea.Eu ştiu 2 mari şi late soluţii:
 
1. O cană de lapte cald înainte de a intra în cârciumă … că totuşi nu te duci în cârciumă să te închini, bănuieşti ce se va întâmpla; aşa că laptele protejează stomacul dar şi trupul împotriva deshidratării de are loc după ce se consumă mari cantităţi de alcool … adică aşa am auzit.

2. Un fresh de lămâie când ne trezim şi avem sentimentul ăla de parca am fi Atlas, doar că globul pământesc este capul nostru.

Zeama de lămâie are un efect tonic şi regenerant, iar eu ştiu sigur asta, doar am văzut la farmacie un poster de lauda lămâia!

Reţeta zilei: Stoarcem 2 – 3 lămâi într-un pahar unde completăm cu apă şi adăugăm o lingură de miere.

0 thoughts on “Fresh de lămâie!

  1. stii care e cea mai buna cura dupa o betie?…un sex demential si un somn profund…pana a doua zi cand o iei de la capat…sau poate de la fund…nu se stie…;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *