Ştim să jucăm doar la 0 – 0

De ieri a început nebunia legată de câştigarea procesului de la Haga unde noi (România) avem dreptul în a exploata petrolul şi gazele naturale din fundu` Mării Negre (alea de pe lângă Insula Şerpilor) în valoare de 30 mil. leuro.Pe noapte a început nebunia legată de hârtia prin care Tăriceanu a dat deja resursele unei „companii” chiar înainte de a se termina procesul.

Azi s-a găsit firma de apartament cu 3 angajaţi ce este înregistrată la Registrul Comerţului cu un capital social de 200 de lei, dar care stă mândră peste cele 30 mil. leuro în petrol şi gaze.

Părerea mea: Abia aştept să-l văd cocoţat pe Boc pe o carte de telefon prezentând mândru succesul României şi independenţa noastra proaspăt dobândită faţă de gazul rusesc; dar şi blestemele, ocările şi spurcăciunile la adresa PNL-ului pentru răul făcut. Să mor de-mi pasă cine a pus mâna pe gaze, nouă măcar să ne dea 1 miliard din cele 30  … că dacă rămânea pe mâna noastră extragerea resurselor, la cât de harnici suntem cred că le scuteam din pământ când ar fi disparut masinile de merg cu `petrol`. Nu exagerez din moment ce în 4 ani s-au făcut 5 km de autostradă.

Când făceam noi o sondă să scoată de sub mare chestii lichide?
În 237 de ani!

De am câstigat sau chiar de nu câştigam … tot nu se schimbă nimic, cel puţin să zicem mersi că nu trebuie să dăm bani … suntem pe 0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *