Pasiuni penale!

Doamna Nuţi fiind şefă la Ministerul Turismului şi-a tras un purtător de cuvânt pe numele său Ştefan Lungu.

Băiatul ăsta a prezentat emisiunea Tolomacul DP 2 după plecarea lui Mărulă la RealitateaTV (de unde l-au dat afară pentru că nu se uita nimeni) … cum ziceam, Ştefan a fost pe sticlă, dar pentru o perioadă scurtă, Mărulă întorcându-se la TVR2 după eşecul la privaţi.

Pe lângă apariţiile lui pe sticlă a fost şi un prolific hoţ, plăcându-i banii publici. El a fost prins în flagrant delict lucrând pentru postul KanalD deşi era anagajatul TVR-ului; el producea pe banii statului şi pentru turci.

Societatea Română de Televiziune (SRTv) a anunţat, într-un comunicat în 2007, că în şedința Comitetul Director al TVR a decis să-i cerceteze disciplinar pe Ștefan Lungu și Tudor Dumitrașcu. „Cei doi angajaţi nu aveau acordul Comitetului Director pentru realizarea de colaborări cu un alt post TV şi s-au folosit, în timpul programului de lucru, de echipamentele instituţiei pentru efectuarea de lucrări destinate unui alt canal TV. Realizarea de astfel de colaborări neautorizate de către angajaţi ai SRTv cu funcţii ce se încadrează în categoria personalului de specialitate se sancţionează conform legislaţiei în vigoare”.

TVR-ul a dorit să-i facă lui Lungu şi dosar penal, dar s-au răzgândit fiind impresionaţi de lacrimile lui.

Băiatul s-a dus la stăpânii lui turci de la Kanal D unde a muncit legal pentru ei, iar acum este purtătorul de cuvânt al Elenei Udrea!

Nu cred că mai miră pe cineva că Doamnei îi plac `penalii` , dar are o scuză fiind avocat!

Ştefan Lungu

7 thoughts on “Pasiuni penale!

  1. Hold your horse. Nu am propus nimic. Nu-s maestra la apropouri. E le zic asa mai din topor cand am ceva de zis. 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *