Nu v-am zis că fratele vostru e puternic!?

Your IQ score has been calculated.

You took 14 minutes to complete the test.

We estimate your IQ to be: 105

The average person has an IQ of 100 – if you are over 100 then you are above average.

Cine înţelege străineza şi vrea să-mi traducă!?

10 thoughts on “Nu v-am zis că fratele vostru e puternic!?

 1. Bravooo!!!
  Ai o inteligenta peste medie!
  Sper ca nu te mira, grav era sa fie sub 100 😛
  Mie mi-a iesit 147 si o data 135, dar ala era in engleza si nu sunt vorbitoare nativa…
  Zuzu

 2. nu prea vad rostul acestor postari, dar daca alte preocupatii nu ai,o sa incercam sa te intelegem !
  Amin! :))

 3. Daca tot ti-am vizitat blogul mai mult de doua ori, poate scrii ceva despre filmul documentar Zeitgeist. Eu l-am vazut abia acum cateva zile, si sunt curios ce parere ai despre film! Daca nu l-ai vazut….stii ce ai de facut:))

 4. L-am vazut si am simtit ca mi-am pierdut timpul! A fost amuzant la inceput, dar cu timpul a intrat intr-o zona banala! Treaba cu `religia` este intr-o forma mai amuzanta in filmul Religulous (sau ceva in genu) si daca ai un minim de cunostinte religioase iti dai seama unde bate + ca bate spre biserica catolica, cea cu dorinte de a domina lumea (cica), astia de-s crestini ortodocsi nu prea au legatura cu ce zice acolo; la treaba cu 9/11 n-a zis nimic nou, erau lucruri stiute de mine desi sunt un tolomac la juma de lume distanta si fara acces la informatii (ex: pai daca sunt 3 tigani intr-un avion cu din alea de tai hartia si ameninta 120 de pers .. aia 120 stau speriati? nu se trezesc 5, 10, 50 ca sa deschida „trapa” la avion si sa-i arunce? ca totusi nu zici ca pot face mare rau cu asa ceva .. iar la om indiferent de cat de fricos e, exista instinctul de conservare. Popular vorbind: Mai bine sa planga ma-sa decat sa planga mama!); treaba cu fiscu e o minciuna combinata cu adevar ceea ce o face o minciuna credibila. In USA n-ai dat bani la fisc te-au ars! Ex: Al Capone! D-asta a stat la facultate .. fiscu! Si da … o mana de oameni conduc lumea? Dar ce credeati ca toti sunt de capu` lor? Nu e sistem piramidal? 😀 Daca nu ti-am fost de mare ajutor pot face un post mai elaborat (cred). Mersi pt vizite!

 5. Nu era vorba ca trebuia sa imi fii mie de ajutor, ca eu am inteles filmul destul de bine,eram asa curios mai mult la treaba cu religia ca e pe domeniul tau sa zic asa:P, oricum pe zi ce trece tind mai mult sa cred ca religia este si a fost folosita pentru manipulare si ptr sprijinirea intereselor proprii ale unor oameni, cum sunt multe din institutii, dar fiinda sunt asa o persoana credincioasa, adica am fost dintodeuna imi e greu sa trec in „tabara” cealalta, cu toate ca multe dovezi din film, si din alte filme ( am vazut si Religulous) , probabil ca sunt adevarate!. In concluzie: ms ptr libera exprimare:))))

 6. Placerea a fost de partea mea! daca ai nelamuriri legate de credinta noastra monoteista voi incerca sa te ajut cu niste `chestii` in acelasi mod de exprimare poate putin libertin !?! (scuze daca nu-s un fanatic religios desi cv-ul meu la prima vedere ar spune ca-s un indoctrinat ce nu are nici cea mai vaga idee in ce lume vietuieste); dar sa te ajut atat cat imi e posibil si mie ca noi cu mintea noastra materiala,creata nu putem intelege ceea ce e necreat! Dar cum poate eu voi reusi sa te invat ceva mai mult ca sigur si vice-versa este adevarata! btw de ce peste tot e prostia cu „universul e infinit!”? Nimic mai fals … este finit, doar Dumnezeu este infinit!
  + Nu ai cum sa treci dintr-o tabara in alta! Tu, eu sau oricare alt nenea stie ca Dumnezeu exista si simte asta in fiecare moment din viata lui, nu trebuie sa ne zica cineva .. este imprimat in sufletul nostru. Manipulare ar putea fi la fel de bine si ceea ce fac astia cu filmele care desi sunt proaste macar de ar fi amuzante! Totul tine cum privesti tu lumea si esti liber/a sa traiesti in ce lume vrei tu! 😀
  Lasa gradul de cultura, educatia primita, informatii diverse .. daca tu crezi ca exista El, e suficient .. iar undeva in Sf. Scriptura zice ca daca ai credinta si cat un graute de mustar poti muta muntii! Facem o competitie? :))
  P.S. Prin commenturi e ciudat sa tinem `seminarii si/sau colocvii` dar ne descurcam noi cumva 😀

 7. bai ce putin : acum 4 ani am scos la unul 114. anul trecut am mai facut alte doua diferite si am scos 112 si 116, deci in medie, ma mentin relativ :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *