Omule, de ce eşti bou!?

Nebunie mare, mare nebunie cu paşapoartele biometrice şi magicul număr 666. Pe scurt ce am înţeles şi ce nu am înţeles …Încep prin a fi indignat:

Treaba e că şmecheria cu paşapoartele este o directivă U.E.!

Pai bă nene, asta ne lipsea nouă? Adică tot felul de chip-uri (cipuri) puse prin paşapoarte care să ne urmărească orice mişcare? Chip-uri care zic cui ştie să asculte toate micile noastre secrete?  Şi să nu uitam că mai sunt şi patronate sub numărul diavolului …

De ce nu dau europenii o directivă de genul … nu ştiu … adică stai că am găsit; o directivă prin care cei 75% dintre locuitorii acestei ţări să fie posesori de canalizare şi nu cu wc-ul în curte … sau tot aşa de mulţi cetăţeni români să fie conectaţi la apă potabilă … sau şcolile din mediu rural să aibă curent. Pentru aşa ceva nu se găseşte o directivă U.E.?

Deci e bună treaba şi cu manipularea şi controlarea noastră ca specie, adică să devenim vitele cuiva care conduce lumea (alegeţi voi: masoni, evrei, americani), dar n-ar fi bine să avem şi un minim confort dacă tot suntem roboţi în devenire? Că vitele de-s mulse măcar au un staul decent! Şi DA, cineva conduce lumea, doar nu credeţi că suntem de capul nostru.

Continui prin a-mi da cu părerea:

Cu paşapoarte biometrice sau fără, tot pe acolo suntem. Adică toţi paranoicii trăiesc cu groză că toate datele noastre intime vor fi stocate prin paşapoarte şi dacă cineva va avea acces la ele … poate nu un guvern de  bună-credinţă, ci un haker (să nu uitam că cineva de la Arad a intrat în baza de date de la FBI şi NASA) care le va utiliza în a face lucruri diabolice/ilegale.

Surpriză, surpriză; TOATE datele noastre sunt unde nici nu vă aşteptaţi, adică PE INTERNET! Dacă-ţi scrii numele, nu numai că gaseşti media de absolvire a clasei I, CNP-ul, ultima injecţie făcută sau la ce ziar eşti abonat, dar cineva îşi pot da seama cum gândeşti citindu-ţi postările de forum-uri sau discuţiile avute pe chat.

Aaa, nu foloseşti internetul? Telefon foloseşti? Ghici ce, eşti ascultat în draci! GPRS, sau cum mama lui îi spune, ai la tel? Ghici ce, eşti urmărit prin satelit în draci! Card Visa/Master ai? Ghici ce, ăia ştiu unde lucrezi, cât câştigi, ce-ţi iei cu banii ăia!

Dacă vrea „să te facă”, mai mult ca sigur pot accesa orice bază de date, de la poliție la spitale. Aşa, ca să nu se mai chinuie, le bagă pe toate într-un singur loc.

Nene, noi suntem vite de mult, chiar mai contează un chip în ureche sau un paşaport?

Finalizez prin a spune ceea ce e evident:

Omul a fost creat de Dumnezeu şi a fost liber pentru prea puţin timp.

Acum trebuie să munceşti ca să ai bani, ca să poţi fi liber, ca să munceşti din nou. Libertatea costă!

8 ore la muncă unde nu eşti liber nu e puţin, e 1/3 din zi, iar asta o resimt cei cu o profesie „mecanică”, dar în final toţi suntem subordonţii cuiva care e complet idiot şi chipurile atotcunoscător.

ex. meserii unde trăieşti cu impresia că eşti liber: medic, profesor, avocat
ex. meserii unde eşti complet un robot: economist, în sistemul bancar, miliţian, soldat, mecanic, muncitor în construcţii

666: Are o aşa mare importanţă pentru voi? Da!? Păi d-asta s-a şi aruncat în faţă; voi credeţi că ăia cu paşaportul nu găseau alt număr sau diavolul fiind prost nu şi-a dat seama că se dă de gol alegându-l; a ba nu, diavolul nu minte, el fiind corect.

L-au pus ca ai noştri fanatici religioşi să sară de cur în sus sau să se dea cu fundul de pământ şi să nu vadă ceea ce e evident!

Ăştia au trecut la nivelul următor; nu mai suntem vitele cu cercel în ureche care aleargă pe păşune, acum ne-au pus funia de gât şi ne duc unde vor ei să paştem.

P.S. Chestii confirmate:

Treaba cu paşapoartele a impus-o U.S.A., adică ăia de şi-au bătut joc de poporul lor prin manipulare şi de-au ajuns americanii să-şi cedeze din drepturi de bună voie numai să fie feriţi de „terorişti”.

Nu suntem obligaţi să avem paşapoarte/chip-uri, adică Tanti Nuţi de la Medgidia nu e obligată să fie mândra posesoare a paşaportului malefic, dar dacă vrea în SUA, aia de-i în criză, nu prea are de ales şi o să-şi facă; mâine-poimâine, dacă vrei şi în Italia, trebuie, apoi şi în Spania, apoi peste tot o să se ceară. Vrei să fii liber să te plimbi de nebun după ce eşti robot 6 luni la muncă (adică liber în concediu), îţi faci, nu vrei, rămâi în Medgidia!

Cine-i liber acum!?

8 thoughts on “Omule, de ce eşti bou!?

 1. Hmmm.
  Parcurgand textul, nu reusesc sa inteleg daca te revolta ideea pasaportului, daca te revolta isteria iscata sau daca toata ideea te lasa rece…
  Cert este ca, oricum ar fi, aceste pasapoarte sunt „noile pasapoarte” si isteria asa paranoida escaladata de diversi „profeti”, nu va duce nicaieri, pe modelul „cainii latra, ursul trece”, baba se va pieptana mai departe si tara probabil va arde in voie….
  Revenind.
  Uite, eu, de exemplu, nu dau 2 cepe degerate pe un asemenea subiect.
  Ieri m-au amuzat stirile care tot spuneau de Biserica si de Sf.Sinod cum se revolta ei si fac spumite ca ne sunt incalcate drepturi cetatenesti, whatsoever, o intreaga gargara….intr-un pahar cu apa.
  M-a mai si surprins ca in EVZ citesc un articolas cum ca „PREMIERĂ. România este singurul stat din lume care eliberează paşaport electronic supranumit şi „biometric“, acesta fiind singurul act de identitate care cuprinde ambele elemente de identificare ale posesorului, respectiv imaginea facială şi amprenta digitală. „
  Adica, no kiddin’, Sherlock (adica EVZ), un click prapadit pe Sf.Guglea ti-ar fi spulberat grandomania asta ca Romania ar fi unica oropsita care, vai, introduce pasapoartele in care s-a agatzat Dracul…
  Revenind, nu pricep care iti sunt drepturile incalcate cu un asemenea pasaport si ce rau iti face el…
  Pentru ca raul e deja prezent, daca folosim ipoteza ca ar fi ceva „rau” in toata tarasenia cu orice metoda crescuta de securitate… Raul a inceput prin 2001, a continuat cu deraierea spre mitul terorismului international (avand grija The Eye sa dovedeasca si in practica – sangeroasa,ca sa fie veridic- ideea ca noi, hapciupaliticii de pe Terra avem disperata nevoie de protectia lor…, apoi usor, usor s-au modernizat cardurile, s-au extins si raspandit… In Londra, de ex, sunt camere de luat vederi cam una la 3-4 locuitori (e posibil sa fi exagerat, dar adevarul e undeva in preajma, oricum), US tampeste o lume intreaga cu masurile de securitate, aeroporturile sunt ticsite de reguli si interdictii….
  „Scama” asta cu pasapoartele biometrice e….bombonica de pe coliva sau cireasa de pe tort, depinde cum privesti…
  Cred in acest moment in zicala „fericiti cei saraci cu duhul” caci in conditiile actuale ale societatii, ai 2 optiuni mari si late si simple: traiesti sub auspiciul ochiului care te priveste in orice moment, iti verifica si inregistreaza orice actiune, devenind din ce in ce mai paranoic, vazand conspiratii chiar si acolo unde nu vor exista niciodata si semanandu-ti frica in suflet, inconstient SAU alegi sa traiesti, sa te supui din mers noilor oranduiri fara sa le acutizezi importanta,atata vreme cat nu ai schilodit libertatea altcuiva, nu ai omorit pe cineva sau nu ai fraudat statul; sa nu faci crize desarte la ceva ce oricum nu te poti opune si sa cauti the bright side of life….
  Tu ce alegi, Ionut? 🙂

 2. Iti recomand sa citesti Sun Tzu, Arta Razboiului. Poate nu vei vedea nici o legatura la prima vedere, dar iti spun atat: Lucrurile importante sunt „ascunse” la vedere…zici ca ala cu cornitze nu e prost..ba e foarte destept..pacat de noi ca am ramas tot „maimutzoi” si nu ne prindem…nu zici foarte rau, dar mi se pare mie ca tu esti tocmai celalalt „nefanatic” religios, dar care sare de cur in sus, parand mai afectat decat Tanti Nutzi de la Medgidia care habar n-are despre ce zice domn’ profesor..No offense, dar tempereaza-ti tonul..(vecina de la A)

 3. Draga Zuzu eu cred ca Omul nu mai are mult si va `exloda` dorind sa-si recapete libertatea .. singura problema pe care o vad e animalizarea omului (nu stiu daca exista expresia, dar imi place cum suna) … ma tem de acea intoarcere la natura.
  Ni se fura libertati si totul a inceput de ani buni cu `dreptul la viata` iar acum se tinde spre limitarea libertatii de miscare, ba mai mult de gandire! Nu vezi ca sunt la tv tot mai multi maimutoi care ne zic cum sa gandim? Ce e frumos, ce sa ascultam, cum sa ne imbracam … Eu nu mai sunt Eu! Nu mi se ofera libertatea de a gandi si a alege; totul este impus!
  Stiu ca pasaportul e bomboana de pe coliva .. si dadeam ex gen telefonu, netu, cardurile care exista de ani buni; ce va fi va fi .. dar omul (ca si individ) nu indura prea mult, nu uita ca omul s-a sculat improtiva zeului de care ii era frica, ce-l va opri sa nu daramane un sistem care-l corupe si-l transforma in scav!?

 4. Ai auzit expresia : „cea mai mare libertate este aceea de a-l servii pe Dumnezeu”? Esti teolog, trebuie sa stii de ea…Fii atent, lucurile se intampla pentru ca asa este scris, se intampla cu noi, sau fara noi. Nimeni nu poate schimba lumea, asa cum nimeni nu te poate conduce daca tu te opui. Trebuie sa ai curajul sa spui NU si sa-ti pastrezi constiinta si sistemul de valori. Restul este, vorba cantecului „vanare de vant”. Nu te poti lupta cu ceea ce nu vezi, dar poti pastra ceea ce este in sufletul tau!

 5. Eu sunt curios daca peste un an, poate doi, niste preoti de pe la noi vor sa vada america si vor fi nevoiti sa-si faca pasapoarte.
  Nu inseamna ca se fac frate cu dracu?

 6. …dar omul nu se trage din maimuta:|…am invatat asta la biologie acu’5 ani:in primul rand,omul este inzestrat cu ratiune,apoi mai e vb de pozitia verticala,de statura bipeda si de faptul ca omul poate vb articulat…
  …chestia asta cu detinerea controlului,hmmm…noi stim doar chestii generale,dar adevarul e k habar nu avem de ceea ce se intampla cu adevarat in lumea asta in care traim;banuiesc k stiti cu totii k Vaticanul detine foarte multe secrete care daca ar fi divulgate ar creea un haos total…asa o fi!
  …cine mai e liber acum?nimeni!nu am fost,nu suntem si nu vom fi niciodata liberi din mai multe puncte de vedere!daca stam sa ne gandim,suntem robi permanenti ai propriilor pofte,vicii,ai propriilor trupuri;apoi, suntem robi permanenti ai Creatorului si nu in ultimul rand suntem robi ai acestei societati,societate ce ne ofera „libertatea” pt a ne putea controla cat mai bine…si nici nu ne putem imagina la ce nivel s-a ajuns cu toata chesti asta!

 7. Robi ai Creatorului nu suntem, asta n-ai invatat la Religie cam tot acum 5 ani!? Pai daca eram robi nu mai faceam treaba cu marul … nu mai savarseam atatea cate sunt zilnic la tv ci eram supusi Lui si nu-i incalcam cuvantul! Dupa cum vezi in relatia cu El sunt liberi!

  Nu stiu daca am scris in postare, pentru ca e ma veche, dar omul nu mai este liber de cand s-a inventat Codul Penal! E vorba de libertatea absoluta ca doar aia e libertate, ce e ingradit stirbeste notiunea de libertate! 🙂

 8. Ai dreptul sa crezi ce vrei…yo nu te contrazic,dar stiu asa:suntem robi,insa in sensul bun al cuvantului,ne supunem Lui pt k El ne-a creat…”treaba cu marul” a fost o incercare…oricum El stia ce o sa se intample,insa aici observam faptul ca Dumnezeu l-a creat pe om liber,liber sa aleaga intre bine si rau…omul a ales raul.Concluizia?…in raport cu El, omul este rob si liber in acelasi timp…e foarte greu de inteles si de aceea majoritatea oamenilor nu accepta asa ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *