Traianus dixit!

Traian Băsexu a ţinut azi pe zi un discurs `în faţa la toţi senatorii şi deputaţii` pe chestiuni de politică internă. Băsexu a vorbit despre importanţa adoptării unor reforme rapide pentru modernizarea statului şi administraţiei, reforme care ar putea transforma criza financiară într-o oportunitate.

E de râs şi el şi ce dixit (zice), dar noi ne-am obişnuit cu el!

Ce mai zice? Chestii în genul ăsta:

„Criza de încredere este rezultatul atitudinii dominante din Parlamentul anului 2008, în ceea ce priveşte cheltuielile publice. Lipsa de reforme din ultimii doi ani o plăteşte populaţia acum.”.

De ce ultimii 2 ani!? De ce nu 5 sau poate 4 ? Păi mă nesimţitule cum poţi să zici că nefericiţii ăia de la PNL sunt vinovaţi când ai tăi boci din PD au stat braţ la braţ cu ei 2 ani jumate din 4; ei n-au nici o vină că s-a făcut nimic pe Planeta România?

Bocii acum îşi dau seama că nu mai e de furat şi trebuie să pună ciolanu` la treabă, dar greu la deal cu bocii mici şi abia aştept să văd ce face Boc`ul din marele rahat; eu zic praf, ei zic că o să facă din rahat bici … ba mai mult o să şi pocnească cu el!

Micule Boc greşelile de exprimare sunt intenţionate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *