Turismul ecumenic on-line!

Suntem şoriceii Providenţei. Dumnezeu ne-a făcut, şi tot El ne pune capcane peste tot.
Evoluţie zici? Ne-am făcut haine şi ne-a căzut blana, ne-am făcut căciuli şi ne-a căzut părul, ne-am făcut computere şi Dumnezeu ştie ce-o să ne mai cadă!

Butonându-l pe Chinezu` m-am râs când am văzut că a găsit Reţeaua de Rugăciune a României! ; o comicărie totală de site care culmea prin alte ţări a prins şi e un mare aducător de $ (cash). Curentul ăsta creştin-protestant face minuni mai ales pe net oferind cele mai ciudate servicii … dar cum noi locuim pe Planeta România n-ai cu cine să faci bani; uite şi exemplul:

Cine se roaga acum – 12.03.2009
Biserica Metanoia din Timisoara
Centrul Crestin Filadelfia din Iasi

Dă-o în Doamne iarta-mă …. Filadelfia!?! (n.n. Philadelphia) La noi totul e după ureche … adică dacă-s din Iaşi nu mă mai miră nimic … România e Eurospirit!

Împins de dorinţa de a vedea ce fac ai noştri fraţi creştini ortodocşi pe net am găsit asta: Pomelnice on-line! , adică hramul corect al site-ului este: Pomelnice la Mânăstirile din România! Un site bine legat, cu muzică bizantină pe fundal care nu merită vizitat şi a II a oară.

Ce-ţi oferă te întrebi? Dai pomelnice stând cu fundu` pe scaunul din faţa pc-ului!
Dar oare mă voi descurca? Păi sunt 3 mari paşi de urmat:

Pasul 1. Scrii şi trimiţi pomelnicul.
Pasul 2. Alegi la care mânăstire vrei să ţi se citească.
Pasul 3. Trimiţi contribuţia ta prin „sistemul lor foarte sigur de plată”.

Lumânări on-line nu pot să aprind?

P.S. domeniu Dumnezeu.com e ocupat, dar e liber Dumnezeu.ro … se bagă cineva?

3 thoughts on “Turismul ecumenic on-line!

  1. Ce parintele, iti simti amenintat postul inainte sa-l iei? E uite ca enoriasii s foarte comozi in ziua de azi, o sa ajunga bisericile ca bancile. Stii cum era acum 10 ani? Venea omu la banca se milogea trei saptamani, platea o shpaga grasa si lua creditu’. Acuma alearga bankeru dupa el sa-i dea credit. Asa si popa. Vrea un ban? Tre sa dea cu aghiazma si pe net, ca s destule diavolitze p-acolo, kiar acuma imi fac cu ochiu si cu alte parti frumoase ale lor cateva… Deci ce zici? Te bagi la o ? Uebdizainu il fac io ca am talent, tu miluiesti spurcatele si facem banu jumi juma.

  2. Dumnezeu.ro este luat de la facerea internetului (chiar daca nu este site pe el), insa Dumnezeu.com.ro si Dumnezeu.co.uk sunt inca libere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *