Toţi îi spun Terminatoru`!

Vă vine să credeţi sau nu, dar Poliţistul e şi el ca un om … un om bine hrănit (nu gras ci sănătos), îmbrăcat corespunzător, modest (conducând un simplu Logan de 70.000 euro), posesor de agendă în mână dreaptă şi limbaj de lemn.

Cel mai des ne întâlnim cu cel care este în prima linie, prostu` clasei printre poliţişti, agentul de circulaţie. El este o specie aparte şi rar apreciată de ceilalţi colegi poliţişti ca: cei de la poliţia economică, de la judiciar, crimă organizată, etc … el este ignorat precum Doctorul Stomatolog de Chirurg; de aici şi starea de nervozitate arătată nouă şi dorinţa de a face proces verbal/dosar penal.

Chiar şi aşa el este bestial, ba dispus să ne ierte pentru o mică donaţie la `fondul pensiilor private`.
După o tură de 8 ore câţi bani are-n buzunare n-au nici fondurile PHARE, nici băncile mondiale … dar banii nu-i gâdilă prea mult orgoliul, pentru că el vrea să fie respectat deşi îţi fură banii, nu înjurat în intersecţii.
Vrea să care dosare dintr-un birou cu aer condiţionat în altul şi nimic mai mult … bine, mai are şi un vis pe care de teamă să nu i se întâmple nu-l rosteşte.

El tot îşi spune că poliţiştii adevăraţi nu stau la 50 RON pe marginea drumului, ei trag cu cardu` leii grei, iar interlopii le sunt prieteni şi sponsori.

Doar aşa se poate explica de ce toţi mafioţii bruneţi şi rubensieni sunt în libertate. Că pe bune acum, TU cititorule, mai mult ca sigur că-ţi ştii toţi interlopii din oraş + faptele lor, ei cum de nu ştiu?!
Gândeşte-te că dacă chiar ai fi curios să cunoşti detalii despre ei … cât ţi-ar lua? 24 de ore? 36? Şi asta cu un minim efort, că până la urmă cât de greu sunt de găsit pe stradă? Uite-i!

Te gândeşti şi tu cum mă gândesc şi eu că mulţi dintre ei sunt şi proşti, poate d-asta nu-i prind … dar chiar nu le sare în ochi opulenţa lor nejustificată, actele de violenţă? Ei pe ce lume trăiesc? Chiar nu aud de la lume nimic?

Se pare că nu! Eu le fac o singură urare:

Popa şi Poliţia tot la poarta lor să stea, Ambulanţa şi Mascaţii, Pompierii şi Soldaţii!

UPDATE: Un super film care trebuie văzut este Taken, dacă prezentarea nu te-a dat gata ….

4 thoughts on “Toţi îi spun Terminatoru`!

  1. eu am ramas :O si m-am uitat si a 2 a oara! dar e genul de film care doar prima data are farmec!

  2. Filmul este despre un nene care renunta sa apeleze la militie si rezolva treburile `batraneste` .. adica asa cum trebuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *