Fă, eşti o doamnă!

Uniunea Europeană interzice folosirea apelativelor „doamnă” şi „domnişoară” pentru că acestea ar fi sexiste.

Noul set de reguli le interizice politicienilor europeni să se refere la statutul marital al unei femei. Astfel, nu se mai vor folosi „doamnă, domnişoară, miss, mrs, madame, mademoiselle, frau, fraulein, senora sau senorita”.
Pentru a evita folosirea acestor apelative, UE cere politicenilor să se adreseze femeilor simplu, pe nume.

De ce aşa? Simpluuu … la UE acolo sunt nişte oameni (refuz să fiu catalogat sexist), deci nişte oameni cu păsărici …. oamenii ăştia în general sunt urâţi: au părul mov, cu un contur groznic în jurul buzelor pentru că le tremură mâinile şi îmbrăcaţi precum nişte sorcove. Ei de tineri au fost urâţi şi introvertiţi aşa că s-au dedicat studiului, ajungând profesionişti la UE în diverse domenii, dar rămânând singuri.

Deşi au peste 40 de ani sunt încă domnişoare, iar asta le scoate din minţi.

Păi cum într-un loc public să le salute cineva aşa: „Bună ziua Domnişoară Michelle!” ? Normal că e jignitor. Să se zică pe nume să nu creadă lumea că-i ceva în neregulă cu tine de eşti încă singură deşi ai o vârstă. Uite de ce sunt şi regulile ăstea.

6 thoughts on “Fă, eşti o doamnă!

  1. „niste oameni cu pasarici”… Vai ce rusine… Sau e vorba de oamenii care cresc papagali si randunele? Sau pur si simplu de oamenii care au prins cate un papagal si-l tzin numa pentru ei pina cand nu mai au ce jumuli?

  2. pai daca Videanu pune borduri in Bucuresti, de parca asta e cea mai mare problema… astia de ce nu ar avea si ei asemenea probleme existentiale?

  3. Dar Videanu nu incerca sa-i schimbe pe oameni, sa le fure din personalitate obligandu-i sa vb intr-un anumit fel, bine el le fura banii .. dar parca nu pare asa de grav ca ce fac `neconsolatele` astea din UE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *