Iri fără bani, Moni fără fani!

Irinel Columbeanu, piticul cu Rolls Royce şi cu nevastă-girafă e out of cash. Fiţele cu shopping, cârciumi şi partuze, voiorismele şi aroganţele cu multe zerouri s-au dus toate pe apa Snagovului. Infatuatul mic de înălţime e lefter. Nu cât să renunţe la maşinoiul în care se urcă cu scara, ci cât să ceară sume mici cu împrumut. Bani pe care altădată îi lăsa bacşiş la o blană de zibelină îi cere acum cu mâna întinsă pe la diverşi prudenţi din Top 300. Sume mărunte, care abia de pot achita penele, paietele şi chiloţii Monicăi, obişnuită cu un Iri-cocoş, cu ouă de aur.

Uitat e Monte Carlo, uitate diamantele, şampania şi caviarul. Şi, cel mai grav dintre toate, uitat începe să devină acest … na, c-am şi uitat cum îl cheamă, – acest breloc ataşat unui teanc norocos de euro, venit din nimic şi întors, pe vecie, în propriul neant.

Bârfa e luată de aici.

3 thoughts on “Iri fără bani, Moni fără fani!

  1. si in curand Moni o sa-si gaseasca altul cu potentele complete, iar banii dupa divort o sa-i ajunga fix cat sa-i mai cumpere 2-3 perechi de chilotei cu cristale Irinucai

  2. Nu-i de ras, fata asta, contrar ce scrie la ziare, a stat cu mosulica fara sa calce stramb si a stat cum a vrut Iri… acum asta nu mai are bani.

    Cred ca pana la urma este de ras 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *