Vinovatul fără vină!

Zilele trecute mă gândeam eu cu capul meu că ce a păţit Becali George e mâna lui Popoviciu! Adică i-a tras-o pentru că l-a denunţat la DNA … în fine, povestea e în postarea de mai jos.

Cine îl ajutase pe Popoviciu era Băsescu Traian, mai ales că îi prindea bine o pauză după nişte zile în care întreaga lui familie apăruse la televizor şi era în sfârşit cunoscută de populaţie; o familie putred de bogată, deşi „au muncit” doar la stat şi nesimţită când li se cere socoteală.

Bun, deci arestându-l se uită de întregul scandal cu „Băsescu 4 palate”, din care doar cel al fetei celei mari este de 1 mil de $ …
Acum vorbind cu diverşi toţi zic acelaşi lucru. Băsescu l-a băgat „la garsonieră” pe Becali, fără probe şi pentru o faptă cel puţin dubioasă (şi-a făcut dreptate singur acum 3 luni).

Eu acum cred altceva şi nu pentru că vreau să fiu Gică Contra, dar e totul multe prea dubios şi o să dezvolt o teorie a conspiraţiei. Pe scrut:

Cineva îi vrea capu` lui Băsescu Traian!

Cine? Păi nişte servicii secrete!

Totul a început prin scandalul cu Popoviciu şi afacerile familiei prezidenţiale, lucru care l-a afectat enorm mai ales că acum e şi un an electoral, d-asta el nici nu a mai apărut la TV; ce era să zică când totul e atât de evident?

După l-au băgat pe Becali George la zdup şi toţi dau vina pe cine? Pe Băsescu!
Oamenii (toţi, toţi) se gândesc că Băsescu Traian a vrut să scape de presa ce săpa în trecutul familiei descoperind `minuni` şi a dat alt subiect, dar puţin probabil să o fi făcut în halul ăsta încât toţi să se uite fix la el, nu la procuror sau poliţist. Toţi ştiu că el e capul răutăţilor!

Concluzia generală este: Băsescu are o familie cu mulţi bani deşi se vede că nu muncesc pentru că nu-i duce capul, dar tot el pune diverşi bogaţi la puşcărie doar pentru a-şi salva piele!

Cine pierde? Da … el! Deci cineva chiar vrea să-l execute şi nu un partid pentru că nu are puterea asta … ci un serviciu ce subit i-a impulsionat pe procurori, care în mod normal erau supuşi preşedenţiei, să fie harnici şi neascultători.

Traiane tu vezi cine te vânează? Ia repede măsuri că se pregăteşte un dosar cu nume de cod FLOTA! Mira-m-aş să nu fie aşa!

Becali va fi eliberat cel mai probabil Luni şi tot până atunci Băsescu nu va aparea la TV ci va lucra cu ale lui servicii la eliminarea `razvrătiţilor`.
Nici nu vom şti când sau dacă a început lupta, dar o să vedem când se va termina.

Ori preşedinte, ori coleg de celulă cu Sile Cămătarul!

5 thoughts on “Vinovatul fără vină!

  1. Sper ca ti-ai schimbat parerea intre timp. Base a aparut de multe ori „la televizor” spunandu-ne care este faza(adica masinaria asta numita justitie a inceput sa functioneze domne’… numai ca a trebuit un pic unsa de el), „luni” a trecut de mult si cred ca vor mai trece cateva, iar Gigi are o adevarata Saptamana a Patimilor.
    De ce se intampla astea? Parerea mea: Base si-a „aratat muschii” la Puiu(zic Puiu generic .. simtindu-se mai multi vizati) crezandu-se „Zeus” ..dupa care propriul fulger l-a lovit unde ii era mai greu , prin presa. Vazand ce prostie a facut incearca sa-l impace pe Puiu prin „sacrificarea” dusmanului acestuia. Acum gandeste-te oamenii cui sunt la DNA, CSM, etc? Base e in toate ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *