Na belea!

Duminică, flăcăul Boc Emil ne anunţa că a depus lista completă a Partidului Democrat Liberal cu cei 43 de candidaţi pentru Parlamentul European.

Mare a fost surpriza când două candidaturi au fost respinse … pretenţios spus „cei doi sunt temporar neconstituţionali”.
Este vorba despre Traian Ungureanu, editorialistul favorit al Cotroceniului şi numărul 4 pe lista PD-L, cât şi Daniel Funeriu numărul 16, adică un loc neeligibil.

Cine nu-i lasă să candideze este Articolul 16 al Legii fundamentale care prevede, la aliniatul 3, că: „Funcţiile şi demnităţile publice, civile şi militare pot fi ocupate în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenie română şi domiciliul în ţară”.

Cei doi au domiciliul în străinătate şi au la dispoziţie 48 de ore să vină cu un buletin românesc sau îşi pot lua adio de la candidatură.

Asta da ghinion pe TRU … şi dacă nu l-a tot pupat pe Băsescu, dar când îţi este scris să nu, pai nu!

A vrut Băsescu Traian să-l pună ambasador, dar parlamentul nu a vrut … a fost concediat pentru că este „prea lingău” chiar şi pentru Cotidianul, iar acum nici euro-parlamentar nu poate fi. Curat ghinion! Sursa.

One thought on “Na belea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *