Liga lui Mititica!

Mă bucur maxim că Nea Gigi, Conu Penescu şi Gheorghe Constantin (şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor) sunt arestaţi chiar şi pentru doar 29 de zile, dar ce nu înţeleg e cum de ce fix cei ce au îngăduit asta (Naşul Sandu şi Nea Mitică de la LPF) încă zburdă liberi … cum de şi uneltele (arbitrii) ce au făptuit furtul prin favorizarea echipelor vor petrece Paştile în sânul familiei!

E corect? Păi nu prea e, dar decât deloc sunt buni şi aştia!

Până la urmă să fie ei sănătoşi, deşi eu vreau ca cel premiat de către al nostru preşedinte Traian Băsescu pentru curajul arătat în meciul Rapid – Steaua (curajul fiind confundat cu frica şi cu lipsa rezistenţei cutiei craniene, fiind alergic la brichete) … pe scurt: Alexandru Deaconu, să fie arestat!

Ionică Serea trebuie să primească pachete şi vizite de două ori pe săptămână şi asta pentru că a `greşit` în prea multe meciuri şi Dinamo câştiga!

Arbitrul (Colţescu Sebastian) care a încercat să se sinucidă pentru că Mercedesul primit cadou de la Borcea Cristian avea nevoie şi de benzină, iar Borcea refuza să-i mai dea pentru că-şi găsise altă jucarie arbitru … cum au rămas lucrurile?

Autodenunţurile cu privire la dare de mită făcute de marele Iancu de la Timişoara la adresa lui Sandu Mircea cum s-au finalizat? Dar cele la adresa lui Lupescu Ionuţ?

Uite de ce avem un campionat competitiv, iar în confruntări între echipe naţionale facem rahatul praf!

Ionuţ Lupescu dixit: “Arbitrii trebuie lăsaţi în pace pentru că traversează un moment foarte delicat!”, dar de ce nu ne spune cât de delicate erau momentele traversate când numărau cash-ul?

Update: Piţurcă Victor e hotărît să nu cedeze nici un ban din suma pe care şi-a negociat-o la instalarea ca antrenor al echipei naţionale. Luni seară, el a respins oferta pe care i-a făcut-o Ionuţ Lupescu în numele FRF, care i-a propus 250.000 de euro pentru rezilierea înţelegerii. Piţurcă vrea întreaga sumă, adică 500.000 de euro.

Ei vor să fie buni cu el ca să nu le poarte pică şi el face figuri … dar de ce-i mai dau bani? Să-l lase până când şansele de calificare vor fi zero (acum fiind de 0.63%) şi va pleca cu zero lei/euro!

Gagiu` nu a uitat cum a fost demis de Mircea Sandu şi în ’99, după ce calificase România la Euro 2000. Este decis acum să plătească poliţe mai vechi sau mai noi, cu aceeaşi monedă. El s-ar fi confesat unor prieteni: ” Jigodia asta de Sandu, care a facut măgării atâţia ani cu arbitrii, dar şi multe altele, îmi face mie iar d-astea? Stai să-mi rezilieze contractul şi o să ies cu dezvăluiri grele despre tot ce face Sandu la FRF. Şi nu numai Mircea Sandu”. D`aici!

7 thoughts on “Liga lui Mititica!

  1. Te rectific : Pitzi se tiganeste pt 50.000 de euro , vrea 300.000 euro , iar Federatia ii ofera „doar” 250.000 euro. La banii lui 50.000.. „da ce vrei frate.. e criza” .. sa-i fie rusine!

  2. @ Dan: ar trebui sa fii mandru de el, de ce băţos e şi cum se ţine pe poziţii doar e oltean! 😛

    @zuzzz: spune repede ” capu la peste ” si vezi intelege … la bagabontii de la bloc am auzit-o, stii ca nu vorbesc urat nu!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *