Poftim o aroganţă!

Ieri am purtat o discuţie în contradictoriu cu unul dintre vizitatorii blogului meu, pe numele său Anonim. Totul a pornit de la cum în sistemul nostru educaţional, în special în cel universitar, se face şcoală la greu (zicea el) deşi nici o universitate de la noi nu se mai află în Top500 World Universities. Legat de banala şpaga am căzut de acord: Se dă şi se ia în draci! Întreaga polemică aici!Cum am mai zis, chiar de nu suntem în topul ăla, nu înseamnă că studenţii nu sunt bine pregătiţi, iar ca dovadă a pregătirii lor stau job-urile din întreaga lume, în care deţin funcţii de conducere.
Că multe materii sunt complet inutile e altceva, ca să nu mai zic de lipsa completă a pregătirii practice … poate cu altă ocazie dezvoltăm subiectul.

Acum vreau să fac o aroganţă şi să-mi arăt `foaia matricolă`! Notele sunt din sesiunea de examene de la masterat, masterat din cadrul Fac. de Drept, Universitatea Ovidius Constanţa, adică o universitate de stat, nu particulară.

Intre timp am pierdut poza, dar erau numai note de 8 și 9. 😀

Nu vreau să fiu bănuit că posed o inteligenţă nativă de invidiat, ce-i drept am învăţat puţin … dar chiar aşa note? Cum era dacă dădeam şi şpagă?

14 thoughts on “Poftim o aroganţă!

 1. oare de ce nu comenteaza nimeni la postul asta? tooot intru si ma uit, si nimic…

  [si acuma am comentat eu, ca sa nu se simta postul singur :D]

 2. De jena … daca-s mai destept decat ei! :)) Pai nici in cls I nu aveau note cum am eu la master! Na inc-o aroganta! :p

 3. am vazut o reclama la tv, nu stiu exact la ce era….avea o faza ceva de genu..e simplu sa fii apreciat chiar si cand esti discret!…atat am de zis la notele tale:))

 4. Cred ca era reclama la tampoane! :)) Deci reclama pentru femei si nu se aplica in cazul asta! 😀

 5. :)) si de aici sa tragi conzluzia ca mie nu mi-a fost jena, deci am note mai mari ca tine

  :D:D:D

 6. Eu nu cred ca sunt notele tale! Nu vad nicaieri numele tau, deci ar putea fi ums`ul oricui…

 7. Oricui, dar nu al tau :)) N-ai tu asa note! 😉 Vrei dovada? Iti dau poza si cu nume pă mess!

 8. sper ca nu ati cazut „deacord” si cu noua directie ametita a ortografiei lb romane, aaa?
  stii ca taxez minunatiile tale lingvistice…
  :-)))

 9. romanul s-a nascut poet, deh…
  care este….se merita sa iti aloci dreptul de a poetiza normalul academic…domnule prodesor…;-)

  Anna

 10. Ce sa zic. Sora mea este la Drept -Ovidius. A intrat la fara taxa cu 9, 40. Si s-a mentinut asa in toti anii. Nu ne dau banii afara din casa ca sa dam spaga. Daca crezi bine..daca nu.. nici nu ma intereseaza. Asa ca poti sa specifici ca sunt si elevi silitori care chiar isi dau silinta si stiu ca fiind la drept trebuie sa studiezi nu numai ce ti se preda si din multe carti. Daca te-ai dus acolo fara sa citesti carti multe , inseamna ca te-ai dus doar de vorbele altora si ca vrei o diploma de pus in perete. Daca vrei sa inveti , înveti la oricare universitate. Dar unii nu sunt apti sa înțeleagă lucrul acesta si se day mari scriitori si inteligenti pe unternet cand ei nici nu sunt in stare sa studieze cum trebuie daca tot aspira la note mari si la o slujba bine platit. Bafta si spor la mancat raha*. Probabil in viata vei fi vanzator la Mc sau Kfc deci succes.

 11. Poate chiar lucrez la McD, dar nu mananc din ce prepar ca ala e rahat. Sau nu la asta te refereai?

  Si a te lauda cu rezultatele surioarei e ca si cum as zice ca am dat mana cu Hagi, deci e clar ca o bag mereu in ate si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *