Elena Udrea şi le arată!

Sunt ok, nu zic nu, dar parcă doar ca virale şi nu ca făcut pe bune reclamă … adică, bre, pe mine nu m-ai convins să vin să-ţi văd ţara. Peisaj rustic, cluburi şi piscine găsesc şi la greci, doar că acolo sunt mai ieftine şi la nişte standarde, nu ca dărăpănăturile de la noi.
Dar pe bunica mea ai dat-o gata ca să vină să stea în locurile mizere de la Techirghiol şi să se dea cu nămol la încheieturi? Mira-m-aş!

Să ne râdem zic!

4 thoughts on “Elena Udrea şi le arată!

 1. Asa poti sa critici ORICE spot publicitar vazut pe Eurosport sau CNN la Malaezia, Singapore, Grecia sau oricare alta tara.

  Mai ieftin in Grecia?
  Pana acum am dat deja 50 de milioane si inca nu am plecat, ma gandesc sa mai iau dupa mine inca 50 de milioane (o mie si ceva de euro) + taxe si alte porcarii, ajung pe la 120 de milioane.

  La 120 de milioane te duc eu 10 zile prin Romania si sa vezi standarde ce o sa ai.

  Deci, da, sunt constient ca in Grecia o sa vad altceva, poate mai frumos, dar NU mai ieftin.

  La 40 de euro/persoana masa la taverne, cum se lauda astea pe forumuri, mananci bine. In Romania nu mananaci bine o masa cu 1,6 milioane /persoana la o masa?

 2. Bologul meu nu cunoaste cuvantul `Cenzura` … din greseala sa nu fi sters eu ceva! Doamna Udrea nu poate face din rahat bici asa ca si anul asta stam la plaja cu algele si meduzele langa noi! 🙂

 3. Eu zic ca sunt reusite clipurile, oricum mult mai ok decat celebrul imn… Si comparabile cu orice alte spoturi de pe televiziunile de afara. Primul spot nu l-am mai vazut pana acum… imi place ca folosesc umorul.

  Dan are dreptate: eu am lucrat in Grecia intr-o vara si stiu ca nimic ce este ieftin acolo nu e de calitate! 3 stele de acolo rareori inseamna standardul de aici. mi-au zis-o multi turisti si romani si din alte tari. In Grecia e frumos doar de la 4 stele in sus, si de aici nu mai poti zice „ieftin”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *