Cumetria de duminică seara!

Ieri seară (duminică) am fost la o … cumetrie! Poate nu-i cel mai potrivit termen pentru a explica ce s-a întâmplat, dar sincer să fiu nu ştiu cum să numesc ceea ce a fost, asta pentru că dacă aş numi-o întâlnire ar fi prea puţin!Noi, generic spus nişte băieţi şi fete, cei ce până ieri nu ne cunoştem, am ieşit la o şedinţă de socializare în club Seven! Toată cumetria a fost organizată de către George, el fiind un fel de Neil Alden Armstrong, făcând un pas mic pentru om, dar unul mare pentru comunitatea on/off-line din oraş.

Am fost muţi spre foarte mulţi … cred că până pe la 12 când am plecat numărasem peste 30 (cu tot cu personalul clubului). Lume bună, fete frumoase … mai ales o brunetă, dar parcă şi o blondă … în fine.

Eu am ajuns pe la orele 20, însoţit fiind de Cristina … aş fi ajuns chiar mai devreme, dar precum Harap-Alb care a avut de trecut o probă de foc, aşa şi eu am avut de urcat 7 etaje. A fost greu! Cu toate că par eu genul atletic şi deşi ieri seară nu eram pe tocuri, cele 7 etaje m-au dovedit. A fost nevoie să fac două pauze, parcă pe la etajul 3 şi 5 …

Cei de la club au fost nişte domni cu noi, mă rog … domnişoare, şi ne-au făcut să ne simţim speciali, nu că nu am fi fost. Nu vreau să zic că farmecul meu personal a fost cel ce i-a convins să facă şi cinste!
Programul a fost unul lejer … am început prin a lectura cele oferite de unul dintre sponsori –InfoTulcea-, ca mai pe urmă să înceapă golăneala şi concursul de băut bere!

Înainte de toate a fost un concurs, mai precis o tombolă, unde s-au dat premii ce sunt super folositoare şi mişto, mai ales că  le-am câştigat eu. Bine nu eu, ci Cristina, dar eu sunt cel ce a pus stăpânire pe ele. Este vorba de un kit format din Tastatură + Mouse + Boxe oferit de –Artis Design-.
Ea e bruneta de care ziceam, dar nu o pot desconspira fără a-i cere voie!

Promit că mâine voi butona în draci tastatura, mai ales că pare a fi una silenţioasă şi cu tot felu` de butoane mici în partea de sus.

Recunosc că aş fi vrut ca eu să câsting premiul şi nu Cristina, iar asta pentru că îmi pregătisem un discurs de acasă, unul în care le mulţumeam fanilor, parinţilor şi lui Dumnezeu. Aş fi preferat să fi fost eu în mijlocul atenţiei, mai ales că totul s-a filmat şi fotografiat şi nu de către oricine ci de nişte profesionişti cu nişte scule mai profesioniste.

În rest ce să zic … cumpără cineva boxe?
La concursul de băut bere a fost nebunie! Deşi la prima vedere ar părea că a contat doar viteza cu care s-a consumat berea, să ştiţi că un rol important l-a avut şi stilul în care s-a băut.

Câstigătorul a fost un flăcău zdravăn şi frumos ca un soare!

Era să uit! Pentru că tot au fost meseriaşii de fac fotografii şi nu poze, mi-au făcut nişte opere de artă numai bune de pus pe hi5, parcă special făcute pentru a cuceri puştoaicele de liceu.

Că tot vorbim de asta, printre tinerele domnişoare erau şi nişte … să zicem foste eleve, dar şi o divă, o brunetă sau două … mint, erau 3 + o şatenă ş-o blondă! Mai multe poze aici!
De băieţi nu zic nimic, dar ţin să menţionez că eu am fost superb!

9 thoughts on “Cumetria de duminică seara!

  1. @TulceaFoto: A se observa cand am scris postarea, pur si simplu am uitat, lasa ca rezolv eu 😀

    @Andutza, eu vreau sa zic ca Diva a fost cea mai tare, dar si cea mai rosie! :p

  2. ”Câstigătorul a fost un flăcău zdravăn şi frumos ca un soare!,,CRED CA AI UITAT SA PUI GHILIMELELE DE RIGOARE.hahahahaha!!!!!! Cred ca este cel mai elegant mod de ai spune cuiva ca e supra ponderal,bravo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *