E criză de Dorobănuţi!

Bârfa e aici şi mulţi refuză să o creadă!

Totuşi, dacă a ajuns Claudiu Pătraşcu să se considere „un om obişnuit” şi că „nu e nimic aiurea să mergi cu o maşină obişnuită” (Peugeot 206, care aparţinea clubului Bamboo), asta după ce el  îşi făcea apariţia în Dorobanţi la bordul unor maşini precum Ferrari F430 Spider, Mercedes S600 Long sau Porsche 997 … e groasă rău!

Acum e falit şi singur … fetele din Bamboo ce erau tot timpu` pe jumătate dezbrăcate l-au lăsat şi ele!

Dar, pentru că tot timpul e un `dar`, Claudiu Pătraşcu a început să pună osul la muncă, iată, suntem în măsură să punem gaz peste focul crizei. Firma de organizat evenimente Claudiu Pătraşcu Events a dat lovitura: a reuşit să organizeze recent o petrecere în budigăi, cu Ramona Gabor în prim-plan, în (ţineţi-vă bine) Regie! Mai precis, în clubul Princess. Exact: la polul opus Bamboo-ului, unde, în anii trecuţi, Pătraşcu se spărgea-n figuri de ziua lui, de gât cu Adrian Copilu’ Minune.

Criza e gravă, dar, pe alocuri, meritată. Cine ştie ce banchet de clasa a VIII-a la căminul cultural din Lehliu urmează pe lista de evenimente a lui Pătraşcu? Apoi, doar cerul e limita! Ştirea e de pe catavencu.ro!

3 thoughts on “E criză de Dorobănuţi!

  1. Hmm… In Princess s-au mai organizat evenimente de „fitze” pana acum.
    Oricum, bravo lui ca se conformeaza situatiei reale si nu traieste in lumea iluzorie in care isi permite in continuare Ferrari 😛

  2. Seamana cu stirea aia in care, despre o vedeta, se spunea ca o duce rau cu banii. Au gasit-o cei de la cancan imbracata intr-o rochie pe care o mai purtase si cu 2 luni in urma. Aveau si poze ca dovada.

  3. Cine pe lumea asta mai poarta acelasi lucru de 2 ori!? Sa fim seriosi, doar oameni suntem! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *