O dilemă, I need help!

Mâine e o zi importantă pentru mine, o zi în care se va decide viitorul meu pe termen scurt. Sunt chestii legate de job, presupun ca ţi-ai dat seama, doar ne cunoaştem de mult timp.

Matematic ar fi o mică problemă în avansarea mea, dar eu mă bazez pe slăbiciunile celorlalţi şi pe ajutorul divin, doar aşa se poate întâmpla ceva neprevăzut, dar memorabil (pentru mine). Ideea e că de avansat voi avansa oricum, însă există două grade de avansare: 1. puţin (bani ok, dar cu un statut fain) 2. mult (bani mulţi, stabilitate, dar invizibil în mediul public).

Primul job, după cum ziceam, sigur îl primesc, dar dacă tot se poate mai mult … asta nu înseamnă că mi-l doresc în mod excepţional pe al II lea, dar ar fi fain.

Acum să-ţi cer un sfat? Păi … nu mă tem de schimbare plus  e vorba de bani mai mulţi, însă nu voi mai fi atât de vizibil în urba mea şi nici nu voi impresiona cu statutul meu în societate. Merită pentru bani un asemenea sacrificiu?

4 thoughts on “O dilemă, I need help!

  1. Conteaza mai mult pentru cine vei actiona pe viitor (si pentru cine va fi mai bine): pentru tine sau pentru restul lumii ?

  2. Pe 28 s-ar decide … dar optez pentru varianta 1. Adica voi impresiona cu job`ul meu, dar banii nu vor fi asa multi … 300 de euro, dar am prima de instalare si alte minuni! 😐

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *