Plină de culori, dar timidă!

Stau la pc şi butonez haotic internetul … plictiseală!

Mă uite pe geam şi o văd pe vecina mea cea harnică cum întinde pe balcon rufele la uscat. Pe primul rând are doar chiloţeii coloraţi … albaştrii, roşii, portocalii, galben pai, negri şi albi.
Sunt atât de mici încât la început am crezut că or fi şireturile de la încălţămintea ei sport!

Are părul desfăcut, dar stă fixat cu ajutorul unei bentiţe subţiri din plastic … parcă roz!?

Ies pe balcon … să o văd şi să-i zâmbesc!

M-a văzut, i-am zâmbit şi i-am făcut cu mâna, dar ea a intrat repede în casă. Am intrat şi eu la randu-mi în casă, m-am aşezat la pc şi am continuat să butonez iar haotic internetul.

Uite şi ceasul pe care l-am cumpărat de pe Ebay săptămâna trecută, dar ce scump e în .ro şi ce ieftin e în magazinele din UK de unde l-am luat eu … O fi de la criză!

5 thoughts on “Plină de culori, dar timidă!

  1. Nu este asa … nu am mai pus link catre ceasul cu pricina pentru ca nu credeam ca e important, dar uite ca acum o sa pun!

    Daca e cineva interesat, mai ales ca e la juma pe pret, sa ma caute!

  2. sper ca n-am comentat de 2 ori..

    deci vroiam sa te intreb cum functioneaza faza cu ebay ca mi-as lua si eu vreo 2 gucci

  3. Pai faci un cont pe ebay .. as alege unul european .. spre ex ebay.co.uk .. oricum contul va merge indiferent de tara de unde e. Dupa iti faci un cod la PayPal unde-ti inregistrezi cardul unde ai bani (e moca). Intri pe site si faci comenzi sau licitezi pentru un obiect anume. Castigi, bagi numarul cardului, scrii adresa si vin! Eu sunt maestru la asa ceva, fac cumparaturi in draci! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *