BlackBerry Curve 8900

Dacă nici până acum nu ai auzit de la prieteni cum că eu sunt mândrul posesor al unui BlackBerry, înseamnă că ai fost teleportat de curând pe Terra … imposibil să nu ştii din moment ce m-am lăudat tuturor!Este vorba de modelul Curve 8900, cel negru cu argintiu care-i cel mai frumos dintre toate, iar pentru el trebuie să mulţumesc mai multor persoane şi în mod special celui ce m-a ajutat să-l găsesc … că stătea tare bine ascuns ! :)Despre telefon … e subţire, mai mic decât un Nokia e63 sau e71, dar cu ecran mai mare (parcă). Îţi ia ceva să te obişnuieşti cu tastatura şi cu ciudata aia de bilă ce-i pe post de joystick, dar ele dau farmec telefonului.

Pe scurt e al dracu de sexy cu formele lui rotunde şi pline!

Detalii tehnice nu ştiu foarte multe, are 256 memorie ram, procesorul de 500 şi ceva, memorie de puţini mb, dar îl primeşti cu un card de 1Gb, camera la 3.2 care face nişte poze decente şi … cam atât!

Aaaaa are Wi-Fi, ceea ce e super, dar e aiurea că browserul parcă se mişcă mai greoi decât sunt aşteptările, adică un iPhone a deschis puţin mai repede pagina web.

Oricum faţă de alte marci care sunt excesiv de expuse, fiind prezente peste tot, când vezi un BB ţi se lipesc ochii de el … iar eu am unul, na!

În cutia lui sunt o gramadă de cabluri, pungi, un cd, dar ce e cu adevărat mişto e că are şi husa din piele .. cea în care atunci când intra telefonul i se blocheaza tastatura, iar când îl scoţi vice versa … ca prin minune.

P.S. Un site pentru cei ce cu adevărat sunt pasionaţi de tot ceea ce reprezintă sportul este http://www.mrsport.ro/

Dacă o să fiu cuminte o să mă dau şi eu analist sportiv acolo, mai ales că-s priceput la toate sporturile … excelez la Sony Playstation!

9 thoughts on “BlackBerry Curve 8900

  1. Pe Sony Playstation, FIFA, auto si in general jocurile de sport sunt printre cele mai jucate 🙂

    Pe Wii am jucat de am facut febra tennis si box…

    Mai jos e un articol scris de un stelist 🙂

    Mai demult am apreciat articolul despre Chivu si prezenta la vot 🙂

  2. E super … poate si pentru ca e o experienta personala si nu atat o stire! Bravo si acum e randul meu sa te rog sa mai scrii in genul asta ca-mi place! 😀

  3. P.S. Nu-s stelist … din tata-n fiu rapidist, dar sustin si echipa locala … cand imi amintesc de ea! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *