18 thoughts on “Oraşul meu e cel mai frumos!

 1. Anna, nu cred ca este asa cum spui tu… overrate. Sunt doar imagini din tulcea, nu am adaugat deloc efecte sau alte prostii doar imaginatie si pasiune. Atat

 2. „orasul meu e cel mai frumos” – asta e overrated.

  si-n plus, imaginile or fi frumusele, insa am fost de 5 ori in Tulcea de-a lungul anilor si nu m-a impresionat deloc deloc deloc.

 3. ANONIM, 2008 e destul de recent?! rusine sa-i spui lu…. , nu mie, pentru ca daca mie Tulcea nu-mi place, e totusi dreptul meu.

  Da, Ionut, sunt foarte invidioasa… :-)))
  Brasovul e un oras frumos, e oras de suflet, e cu aer curat, mostenirea culturala vasta isi face simtita prezenta in arhitectura, Biserica Neagra, stilul caselor, etc, e Tampa, e telecabina, sunt turnurile vechii cetati, Poiana, apropierea de Bran-Moeciu, locurile de agrement,etc, etc, DAR nici macar eu nu afirm ca Brasovul ar fi fara cusur deci nu, nu Tulcea e cel mai frumos oras…

  Dar PENTRU TINE poate fi, asta e voie :-))

 4. Anna este invidioasa pentru ca la Brasov nu au nimic, doar ursi gunoieri, munte, copaci, aer curat (cica), strazi cu gropi … ala nu-i oras! :))

 5. dar ai fost de curand? sa criticam toti stim , dar sa laudam ceea ce e evident niciodata! rusine!

 6. @Ana: Hai sa te lamuresc pe ansamblu cu Judetul Tulcea : Este al 2-lea ca marime in tara, are iesire la Marea Neagra, Delta, cei mai vechi munti din Europa (Macin), cele mai divers judet ca nationalitati si culturi, printre cele mai vechi cetati din tara, Manastiri, identitate istorica, cel mai mare si divers acvariu din tara, cel mai vanat judet de catre investitorii in eoliene, si daca te intereseaza in Tulcea este chiar si singurul spital de Leprosi din tara. Sa-ti adaug ca in acest judet se afla cel mai mare lac din tara? Lacul Razelm, poate nu stiai. Ma opresc aici, cred ca e suficient.

  N-o fi cel mai frumos oras sau judet, dar daca opinia lui Ionut este asta, trebuie sa i-o respecti, la fel cum si tu ceri sa ti se respecte parerea. Mai ales in barlogul lui, nu in barlogul ursilor din Brasov.

 7. Este unul dintre oraselefrumoase ale tarii. Este deosebit… cu cei mai vechi munti (-tii Macinului, care fac parte din vechiul lant Hercinic).. Si sa nu uitam de Cheile Dobrogei.. de pesterile de aicu(La Adam, Liliecilr).. ca sa nu mai vorbim de Delta.
  Si imi place ca Tulcea este promovata in acest filmulet chiar si de FESTIVALUL INTERNATIONAL DE FOLCLOR PENTRU COPII SI TINERET „PESTISORUL DE AUR” care se pare ca nu este chiar o pierdere de timp a unor copii cu pasiuni ridicole ci poate fi chiar un mod de a promova Tulcea ca judet, ca zona chiar foarte bine in acele tari care vin si iau parte la acest festival.

 8. Hei … vezi cum vorbesti despre cititorii mei! Noi stam intr-un barlog unde criticam TOT, iar daca nu e ca noi … nu exista! `Cine ne contrazice e homosexual!` citez din Gigi Becali!

  P.S. TulceaFoto … spitalu de leprosi nu e chiar un lucru cu care sa te lauzi! :))

 9. Ionut, atunci mai scoate capul din cand in cand din barlog, in lumea reala. :-)))

  hai, te-am pupat, si da, tulcea e perla dobrogei…

 10. Este de lauda Ionut, pentru ca acest spital VINDECA sau macar incearca. Nu pot vedea un spital, de orice gen, a fi ceva de care sa nu fii mandru. Ca e de nebuni sau de leprosi, sau profil ginecologic, nu conteaza. Menirea sa este de a vindeca, nu de a imbolnavi. Daca ar fi fost un focar de infectie, atunci nu aduceam aminte de el. Plus de-asta a avut si o usoara aluzie, cine a prins-o din contextul meu de mai sus, bine 😉

  @Ana: Principala caracteristica a unei hiene este de a ataca in haita, sau de a sta la panda pentru a se hrani din ramasitele vanatorilor mai puternici. Voi presupune ca eu sunt hiena in context iar tu leoaica atotputernica. Conjunctura fiind data asa, imi permit sa-ti zic: Manca-ti-as! Nu vrei sa stii cum ar fi sunat daca rolurile erau inversate, adica eu sa fiu leul ;))

 11. Da mai am citit si as minti sa zic ca am aflat lucruri noi, dar ce ai vrea sa spun eu mai mult decat e scris acolo? Textul in sine e o postare …

 12. Ce e mai brasovul atat de interesant are cladiri vechi, e cam murdar dar nu se compara cu Tulcea astai adevarul Ana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *