Tu ai vrea să stai în fundu gol? Ajută-i!

Am nişte veşti!!!

Până se le comunic trebuie să precizez ceva: Faceţi ce spun eu, nu faceţi ce fac eu!
Bun, dacă asta am lămurit-o, acum să vă zic că se organizează Întâlnire la bere 3? La prima v-am zis ce destrăbălare a fost, aici, la cea de a 2 a am lipsit motivat … ceva cu şcoala!

Acum e acum … întâlnirea asta e specială, dar asta nu înseamnă că va lipsi alcoolul, bruneta bună pe care o plac şi blonda care mă place!
E specială pentru că acum George a făcut nişte păcate (zic eu) şi vrea să se împace cu divinitatea. Dacă sunteţi în aceeaşi situaţie sau dacă aveţi restanţe, etc … acum aveţi ocazia să faceţi ceva cu adevărat măreţ! Ce?

Păi Duminica 16 August, ora 20:00 la localul Rustic (în spatele Liceului Pedagogic), când veniţi la destrăbălare, n-ar strica să aduceţi cu voi toate hainele pe care nu le mai purtaţi şi zac prin dulapuri. Dar nu numai ele ci şi haine ce vă sunt mici sau în care aţi părea ridicoli!

Era să uit … chestii murdare nu aduceţi că nici noi nu le vrem! Hainele vor fi donate copiilor de la casa de plasament, asta după ce le triez şi-mi aleg şi eu câte ceva !

Normal că aveam şi un premiu, că dacă nu-i competiţie nimic n-are farmec … George (cel ce nu face poze ci fotografii) oferă o şedinţă foto celui care vine cu cea mai generoasă pungă cu haine şi … cam atât aveam de zis!

Aaaa, mi-am amintit … ziceam să faceţi ce zic eu şi nu ce fac eu pentru că s-ar putea să lipsesc duminică! Ştiu n-am scuză, dar mă duc in the land of choice cu nişte piţi!

0 thoughts on “Tu ai vrea să stai în fundu gol? Ajută-i!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *