După Elfsborg şi Nijmegen, ruşinea continuă!

Cine credea că Dinamo înseamnă – 4-0 la Piatra Neamţ – s-a păcălit teribil! Eu am tot zis, dar voi nu şi nu! Batman! Asta le e valoarea!

Nu trebuie uitat că în meciurile de pregătire din vara asta au jucat şi cu o echipă din Franţa, echipă formată din vânzătorii de la Carrefour şi … au pierdut!

Ieri, la meci, am râs aşa de mult încât a trebuit să mă schimb … de două ori! 😀 În prima repriză l-am văzut pe jucătorul de culoare, N’Doye, agitându-se cu folos, dar după pauză a dispărut de pe teren. Piticul porno (Torje) a fost un fel de Bănel, mult efort inutil. Bătrânul Marius Niculae avea o hârtie de la medic prin care era scutit de la a face efort, aşa că nu a făcut!

Dario Bonetti nu a existat! Păi primeşti gol şi continui să joci cu doi mijlocaşi defensivi? Cei doi fundaşi centrali, Tamaş şi Dragoş Grigore, ar trebui să se apuce de ping-pong că la fotbal e clar că nu se pricep. Nu-mi pasă cât a băut Tamaş cu o seară înainte, dacă esti antrenor nu-l bagi şi gata, iar Grigore e mai experimentat decât Cosmin Moţi!? Şi încă o chestie … de ce se face antrenament şi în dimineaţa meciului? Doar la Dinamo poate exista aşa ceva!

Impresarul Victor Becali a fost însoţit la meci de câţiva impresari din Rusia veniţi să îi vadă la lucru pe cei mai bun jucători din lotul „câinilor”! Au avut ce vedea!

 

Hai să râdem cu declaraţiile jucătorilor date până să înceapă meciul!

Dinamoviştii: „Marcăm cîte goluri e nevoie!”  Chiar merită citit ce zice fiecare „fotbalist” în parte … nu mai zic de commenturile optimiste ale suporterilor echipei Dinamo, ălea sunt mortale!

4 thoughts on “După Elfsborg şi Nijmegen, ruşinea continuă!

  1. Pai e un blog personal … nu e unul de nişă! Scriu cam ce am chef si cand am chef … bine, recunosc ca de cele mai multe ori sunt prostii, dar daca aşa-s, ce sa fac!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *