Răzbunarea e arma isteţului!

După ce am terminat şi cu ultima probă de la BAC, am fost să mănânc în oraş … cred că am uitat să vă povestesc că am fost supraveghetor la probele scrise din sesiunea a II a a Bacalaureatului (august – septembrie), oricum nu erau multe de zis, pe scurt: O grămadă de proşti!

Cum ziceam, eram în oraş să halesc ceva. De la Liceul Pedagogic (unde eram) până în centru a fost moartea … asta pe la orele 14. Cald, multe maşini şi ZERO locuri de parcare! Într-un final am găsit un loc liber lângă un Audi A6 negru. Bine, nu ştiu dacă era chiar negru că nu se vedea culoarea de praf .. cam la fel cum e şi la mine!

Mă dau jos şi cum îl ocoleam văd scris pe luneta maşinii: Spală-mă! Eu mor când văd aşa ceva, poate şi pentru că maşina mea tot timpul e murdară şi mă gândesc cu groază că e posibil să mă trezesc cu mesajul ăsta tâmpit şi să vadă toată lumea cât de chiunită estetic e maşina mea!

Ce mi-a plăcut şi jur că o s-o fac şi eu dacă păţesc asta, a fost … deci scria pe lunetă:

Spală-mă! Sub scria cu litere de tipar:

Să o spele mă-ta!

CORECT!  Băi nene, cine eşti tu de-ţi pasă cât de curată e maşina mea? Cu ce te deranjază? Dacă tot îţi stă pe suflet mizeria exterioară a MAŞINII MELE, spal-o tu sau eventual să te ajute mă-ta!

Precizare: Nu e vina mea că maşina e plină de praf … s-a tot lucrat pe stradă şi praful e omniprezent. Şi încă o chestie … eu o ţin sub un pom, ca atunci când urc în ea să pot pune mâna pe volan, faza e că pomul ăla plânge! Adică curge ceva din el ca nişte picături lipicioase, iar praful se lipeşte bine de ea şi din cauza asta e infinit mai vizibil decât la restul.

2 thoughts on “Răzbunarea e arma isteţului!

  1. Eu as zice ca-i un plop, adica nu stiu exact ce e, dar tei sigur nu-i! E un copac din ala de e si pe marginea drumurilor nationale/europene … din cei care au fost plantati pe vremea lui Ceausescu si prin parcuri + in fata unor scari de bloc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *