Hai c-am înjurat-o şi pe mam’mare Madonna!

A adunat mai mulţi oameni la un loc decât ar fi strâns Constantinescu voturi în 2000, a ridicat mai mult praf decât ultima invazie tătară şi a fost mai huiduită decât Iliescu în Piaţa Universităţii. Bunica muzicii pop ne-a explicat live ce-i aia „concertul anului 2009“.

Continuarea articolului, ce abundă în păreri pertinente, se află în ziarul Caţavencu!

5 thoughts on “Hai c-am înjurat-o şi pe mam’mare Madonna!

  1. Eu in veci n-as da bani sa vad pe cineva gen Madonna! Adica ce as putea eu invata din concertul ei? Cu ce m-ar imbogati cultural, emotional, intelectual, spiritual & co? Aaaa daca prindeam un concert cu Johnny Cash sau de ce nu un Tudor Gheorghe, atunci da, cu mare drag mergeam!

    Hai poate sunt doar dintr-un gen muzical, uite as merge la un concert a lui Nas, Cesaria Evora, chiar si la Merlin Menson, dar cu conditia sa nu-l vad ci doar sa-l aud … imi e frica de el, in schimb muzica lui si mesajul e de +10! Jose Carreras canta suuuper! Am ratat un gen muzical?

    Concluzie: La nici un concert pop nu o sa merg, pentru ca acolo nu e teatru (pentru ca am jigni ideea de teatru) ci o chestie penibila si goala! Becuri si topaieli pot sa vad si la Cartoon Network!

  2. Salut!
    Vrei sa facem schimb de link? Daca esti de acord atunci lasa-mi un comment in care sa imi spui cum vrei sa te trec in blogroll. Pe mine poti sa ma treci Achilianu
    sanatate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *