Statistici din bârlog!

Nu ştiu cum se face, dar când e weekend fix atunci nu pot să dorm până târziu. Afară plouă, ceasul indică 09:12 … m-aş duce la biserică!

Fiind atât de matinal într-o zi de duminică a trebuit să-mi găsesc repede o ocupaţie, mai ales că la tv sunt doar emisiuni tembele prezentate de adulţi, dar adresate copiilor … aşa că am butonat site-urile de ştiri, m-am jucat pe Twitter şi mi-am aruncat ochii peste statisticile blogului. De ieri ştiam că nu e bine, dar nu e bine deloc!

După cum arată şi captura de mai sus, cât am fost în concediu erau vizitatori căcălău pe blogul meu … avea undeva la 450 – 500 de unici şi cam 1000 de afişari pe zi. Toate bune şi frumoase până a început munca. Numărul vizitatorilor este stabil, dar a scăzut la jumătate, fiind pe la 250 de unici şi doar 300 – 350 de afişări! Păi e bune? Nu e bine!

În postarea anterioară îţi explicam cât de ocupat sunt la muncă şi cum de nu mai am timp să scriu pe blog. Păi dacă nu scriu lucruri noi, nu mai vin nici cititorii. Dacă nu mai vin ei, nu mai are cine să răsfoiască paginile blogului,  nu mai e nimeni care să lase un comment, deci pustiu! Adică … chiar de mai nimereşte cineva aici, vede că nu-i nimic nou postat şi fuge, aşa se explică şi puţinul timp petrecut la mine pe blog!

O zi faină şi ne mai auzim … noi între noi! 🙂

3 thoughts on “Statistici din bârlog!

  1. N-am mai ajuns la biserica … din prea multa lene! 🙁 Dar din cate am vazut cei de sus (de-s pe wireless) mi-au simtit lipsa asa ca m-au cautat pe blog … 434 pana acum si nici nu a inceput `ora de varf a traficului` 🙂

    Mr. Sport, eu pentru ei sunt aventura de-o noapte … sunt un usuratic! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *