Mărulă e clona lui Dan Diaconescu!

Cum era când toţi cei de apăreau la tv îl ridiculizau pe Diaconescu şi Otv’ul lui? Şi râdeau că acolo apar toţi nebunii, că ei fac pe detectivii în tot felul de crime/omoruri/sinucideri … şi era un ha ha ha general când aducea cineva aminte de televiziunea singurului mogul ce nu a fost criticat de preşedinte!

Au râs, au jignit, au insultat munca omului … ba mai mult nici nu-l considerau un jurnalist aşa cum sunt ei …. plini de principii şi moralitate, cei ce ţin standardul sus!

Capatos ce a făcut? A adus cei mai cei dintre nebunii lui Diaconescu, luându-i astfel faţa, dar ce mă amuza era că seară de seară ne impresiona cu telespectatorii lui ce posedă studii superioare. Păi băi nene, dacă cei cu studii superioare se uită la Nikita şi la Eva Kent, de ce nu s-ar fi uitat şi la Elodia şi Cioacă?

Mădălin Ionescu a scos ciudaţii din ghiarele nopţii şi i-a adus ziua în amiaza mare că să-i poate vedea chiar şi cei ce noaptea dorm pentru că ziua muncesc. Fernando de la Caransebeş aici a fost lansat!

Mărulă de la Pro acum vreo 2 săptămâni l-a avut invitat pe fratele lui Ionuţ Dolănescu … fiul lui Ion Dolănescu cu o altă femeie, pe numele lui Paul sau Dragoş (mai puţin important numele). Întâmplător, în timp ce butonam tv-ul din bucătărie, am asistat la vreo 2 minute de dialog din acea emisiune. Vorbeau nişte chestii marca Otv, dar nu aşa poleite în cuvinte frumoase ci fix ca la Diaconescu!

De atunci, Mărulă, o ţine langa cu băiatul lui Dolănescu şi acuzaţiile ce şi le fac între ei, jigniri … azi era mama acelui şi ne spunea cum cântăreţul avea camere de filmat în casă, cum aurul i-a fost furat şi că moşul avea sub saltea 1 mil de euro … care au dispărut misterios!

Chiar nu se prinde nimeni că-i un fel de Elodia toată povestea? Lipseşte să vină şi un culegător de folclor să-şi dea cu părera la scandalul dintre cei doi fii şi averea ce … a fugit!

Oamenii ăia de-s prezenţi în emisiune nu muncesc? Unde au ei cartea de muncă? Păi chiar aşa … 2 săptămâni să stai doar la tv … dar Mărulă nu are nici un cuvânt de zis în toată povestea asta? …. invită frate şi pe altcineva că mâine o să văd afişat în colţ: Scandalul Dolănescu ep. 22 , iar în dreapta: Dolănescu a fost omorât pentru banii lui de către unul dintre cei doi fii? Votează cu Da sau Nu la 1888!

4 thoughts on “Mărulă e clona lui Dan Diaconescu!

 1. Ce face Marura e de porc, dar ce-am auzit ca face Andra, cand tocmeste pe la nunti, e si mai de porc, pardon purcea.
  Asa simpatici mi se pareau amandoi acum 2 ani… hmm, ce face protv-ul din om.

 2. Cam asa ceva, dar sunt mai multe ex de oameni super ok pe care i-a stricat Protv`ul, oameni ce erau amuzanti si pe care i-a facut gri. Asa se va intampla si cu haiosul Maruta ce prezenta TonomatulDP2, iar acum e bagat in barfe, scandaluri si laturi. Sa nu uitam ce au patit cel mai tare cuplu de divertisment cand au ajuns la Pro:

  Teo pe care au tinut-o in acelasi format timp de zeci de ani incat glumele ei nici pe gospodine nu le mai amuzau!
  Mircea Badea care venea dupa un show ca `Noaptea tarziu` si pe care l-au pus sa prezinte `Alege ASIA` unde Gheorghe era seful lui!

 3. pai frate tu chiar te uiti la tv..si parca emisiunea aia a lui maruta e pe la 5? hmm si eu care termin serv la 6 sia jung acasa la 7….of, de-aia n-am astfel de probleme..
  si apropo de tv, tu ai observat ca la Pro tv la stiri sunt numai accidente rutiere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *