Bra transforms into a Bag!

Watch this video: Bra Transforms into a Bag

Inventivitatea japoneză nu cunoaşte limite … Acum, trecând de la chestii inutile gen: cyborgi şi nanotehnologie, ajungem la invenţii ce vor revoluţiona lumea şi o vor schimba într-un aşa fel încât nu o vom mai recunoaşte.

Ce poate fi mai frumos, pentru noi bărbaţii, decât o pereche de sâni rotunzi? Corect, nimic! Ce poate fi mai frumos, pentru ele femeile, decât să ne amăgească, minţindu-ne că posedă aşa ceva? Corect, nimic! Lucrul groaznic se întâmplă atunci când ele renunţă la susţinerea bra’ului şi noi bărbaţii vedem lucruri teribile, lucruri ce nici un om nu ar trebui să le vadă pentru că rămâne pururi marcat.

Ok, sunt conştient că nu toate arată precum Anastasia – Simona, dar nici să ne păcăliţi că aţi fi precum ea, pentru că noi ne facem speranţe … ce se dovedesc a fi deşarte! 🙁  Păi nu e corect!  

Am rezolvat-o pe asta cu sutienul … acum ce le mai place femeilor? Cumpărăturile! Uite că din prea multă dragoste pentru ele am combinat cele mai mari invenţii din lume (sutienul şi punga de cumpărături) şi a iesit ceva frumos. Eu vreau să văd cum va fi purtat sutienul atunci când va fi plin cu cartofi, praz, o sticlă de vin şi 2 hârtii igienice! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *