Leapşa de la Cotroceni!

Provocarea a venit atât de la Garcia Muerte – blog politic şi de atitudine cetăţenească cât şi de la ADC dixit … eu, băiat politicos, n-am cum refuza două persoane atât de importante, ba chiar mă simt onorat pentru că sunt băgat în seamă de către ei!

Revenind la leapşă, e una cu politică şi eu vreau să o  modific puţin, adică să o personalizez pentru că … aşa vreau eu! 😀

Când vreodată l-aş vota eu, Ionuţ Puerava, pe unul dintre următorii candidaţi: Băsescu, Oprescu, Antonescu, Geoană!?

 • Băsescu: Deci nu-mi vine nici un motiv în minte … şi este ultimul la care completez 🙁 Poate dacă ar recunoşte, ceea ce e evident până la urmă, şi dacă s-ar însura cu Elena Udrea, pe bune că votul meu ar fi cadoul de nuntă perfect!

 

 • Oprescu: Niciodată! E un Băsescu mai cu şcoală! Hai fie … poate l-aş vota dacă promite că după ce va fi ales preşedinte va organiza ‘Cel mai mare  covring cu Moşi Crăciuni pe el” ca să intrăm în Cartea Recordurilor ca „Cel mai penibil popor ever!”

 

 • Antonescu: Când o să spună punctual ce a facut el în 20 de ani de parlamentaj, timp în care a fost ministru! Ba nuuu atunci când vine cu scutiri de la medicul de familie ca să motiveze slaba prezenţă la locul de muncă. Băi nene, mie nu-mi pasă ce eşti tu la partidul tău, esti trimis de popor, adică angajat, în parlament ca să faci ceva, că d-asta eşti plătit! În timpul liber poţi să te duci unde vrei, dar la muncă orice om dacă lipseşte nemotivat este demis … ca preşedinte o să tragă chiulul?

 

 • Geoană: În cazul în care ultimul discurs adresat naţiunii ar fi ţinut în limba americană şi dacă licuriciul ar fi o mare şmecherie, nu o ruină economică, atunci poate l-aş vota!

4 thoughts on “Leapşa de la Cotroceni!

 1. O mică observaţie: după cinci ani de mandat „luptător” pe mine, unul, nu m-ar deranja ca următorul Prezident să tragă chiulul… Ba chiar l-aş încuraja, dacă aş putea 😀

 2. Asta cu chiulangita lui Antonescu este in mare parte o legenda lansata de Ion T Morar. Cine este Ion T. Morar? Stiti voi mai bine. Probabil ca exista o samanta de adevar, dar insuficienta pentru a justifica aceasta caracterizarea de chiulangiu.

  In cea ce priveste probitatea morala a lui Crin, ajunge sa spunem ca a stat trei ani la MTS si nu s-a legat nici un scandal de el. Altora le-a fost de ajuns cinci luni!

 3. Si asta e adevarat, dar parca nici nu se lauda cu nimic din ce a facut in 3 ani … poate pentru ca nu a facut? 🙂 Intreb, nu dau cu paru!

  P.S. Pana acum el este cel pe care-l voi vota … sa speram ca nu face prostii ca sa ma razgandesc si sa ma intorc la secta „Vot canci!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *