The Surrogates

People are living their lives remotely from the safety of their own homes via robotic surrogates!

La o calitate decentă, filmul poate fi urmărit şi online aici!

S-a încheiat vizionarea!

A fost un film frumos, dar nu într-atât de frumos încât să fie spectaculos. Povestea a lipsit cu desăvârşire, iar efectele speciale nu au compensat chiar deloc lucrul ăsta.  Puctul culminant al filmului a fost când …  eu, tolănit fiind în pat, am încercat să beau din cutia de suc şi jumătate a ajuns pe mine! 😀 Pe bune că totul a fost previzibil şi chiar puţin plictisitor, asta ca să nu mai zic că primele 20 de min au fost Moartea!

Rezumat: Un nene a făcut treaba cu surogaţii şi toate bune şi frumoase …  chiar de mureau jucăriile cel ce le controla în schimb era ok. Armata făcuse o armă, un fel de virus, de trebuia să-i distrugă aparatul celui ce se conecta, doar că rezultatele nu au fost cele aşteptate … când omorai robotul murea şi cel ce se conectase la el, adică persoana.

Până la urma, moşul, de era preşedintele corporaţiei de tot crea roboţi, are parte de o revelaţie şi i se pune lui pata să distrugă tot sistemul creat de el, ceea ce şi reuşeste … indirect! Motivul a fost moartea fiului său …

Cam asta e tot. Nimeni nu a încercat nimic, nu tu conspiraţie, nu tu luptă pentru putere, nu tu nimic … Bruce Willis e bătrân şi trist!

9 thoughts on “The Surrogates

  1. Ia execută tu o leapşă, ca să nu te mai plictiseşti, domnule Wayne Cramp… Asta până nu-ncepe inspecţia în cameră! 😀

  2. Iar teme? Ma mai gandesc daca o fac sa nu … am scutire de la medicul de familie! A zis fara politica pana in campanie si abia atunci sa fac, dar pe bani! 😀

  3. Mai dar voi toti sunteti contra mea? 🙁 Chiar e naspa … descrierea mea n-a ajutat la a spune ce gandeasc!?

  4. Zici ca merita filmul. Ok, am sa-l descarc, pentru ca am incredere in cinefilul din tine si-n Bruce Willis.

    Merci de sugestie.

  5. Pai daca-i atat de bun, inseamna ca se merita sa astept divx-ul, nu? Descarcai Hardwired, ca nu i-am mai vazut de mult pe Val Kilmer si Cuba Gooding Jr.

    Asa am timp sa ma pregatesc mai bine pentru The Surrogates.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *