Internet în WC`ul din curtea şcolii!

Mai mult de jumătate de milion de elevi, din peste 2.300 de şcoli vor putea avea acces la internet prin fibră optică, în baza unui acord semnat ieri de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Telcomunicaţiilor.

„Prin acest proiect se va înregistra o creştere a conectării la internet a şcolilor din mediul rural de la 9,8% la 30%. Totodată conectarea la internet la nivelul întregii ţări va ajunge în acest fel la 60%”

Chiar îmi place că ministrul interimar demis al Educaţiei, Emil Boc,  a avut o aşa idee strălucită. Adică toate-s bune şi frumoase şi chiar nu mă supără faptul că cele mai multe şcoli din mediul rural nu au curet, apă potabilă, grup sanitar în clădirea şcolii … la ce le-ar folosi? Bine că acum s-a semnat o hârtie şi va începe nebunia cu licitaţiile, asta ca să nu zicem că cele mai multe şcoli n-au pc’uri, adică mint, au unul la secretariat … Hai cu salvarea Flanco de la faliment! Hai cu făcut rost de bani pentru campanie … Hai cu rotirea pc’urilor în judeţe! Comentează cineva că nu e nou calculatorul şi că e de la altă şcoală din oraş unde a fost butonat în draci de nişte sute de copii? Că acum nu mai merge, iar din lipsă de spaţiu pentru depozitare l-au trimis prin sate, e altă poveste, dar decât deloc …

Ştirea e din Adevărul, acolo unde titlul e de o prostie rară, iar poza de aici face cât 1000 de acorduri semnate, parafate şi cu număr de înregistrare!

6 thoughts on “Internet în WC`ul din curtea şcolii!

  1. Foarte bine! După aia să nu uite să le dea la copii adresa de la blogurile noastre şi ne-am aranjat. (atunci să te ţii, trafic 😉 )

  2. Nu stiu tu, dar sa vezi cand o sa intre toata scoala la mine pe blog, ca deh … cine nu vrea un 10!? Sa vezi linguseli atunci! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *