Cum e cu dragostea din mijloacele de transport în comun?

Peste tot aceeaşi poveste … un el ce-i zâmbeşte ei, ea ce-i zâmbeşte lui, şi după nici 10 secunde se ţin în braţe şi pleacă spre … infinit!

Care-i faza? De ce peste tot, fie în reclame, filme, clipuri muzicale, panouri publicitare, vedem povestea asta? Oare i s-a întâmplat cuiva vreodată?

Eu n-am mai fost cu troleul/metroul/autobuzul/tramvaiul de mai mult timp, adică de prin facultate, dar când mai mergeam nu am văzut pe nimeni zâmbind. Ce am văzut eu au fost oameni trişti cu pungi de 1 leu în mână, puştoaice de liceu rubensiene şi gălăgioase, bătrâni dormind pe scaune …

De ce eu n-am putut să agaţ o fata ce citea o carte stând pe scaunul din autobuz? De ce mie lumea nu mi-a făcut loc să stau lângă ea? De ce fetele frumoase sunt în mijloacele de transport în comun doar când e vorba de reclame tv?

Deci nu, eu de mâine o să merg la şcoală cu autobuzul şi voi zâmbi cuceritor tuturor tinerelor domnişoare! Cine bate pariu că deşi sunt un tânăr prezentabil toate vor arunca o privire acră? Dar nu e vina lor şi în nici un caz a mea, doar spuneam că-s prezentabil, dar de ar fi cineva bucuros că merge în înghesuială şi miros bizar? Toţi cei ce se plimbă cu autobuzele sunt acrii!

Aaaa, era să uit … în toate poveştile de ce lipseşte aurolacul din spate, dar cerşetoriul? Ei n-ar trebui să lipsească, doar fac parte din flora/fauna urbană!

Dacă vrei să te agăţ în autobuzul Mercedes-Benz cumpără-mi bilet!

3 thoughts on “Cum e cu dragostea din mijloacele de transport în comun?

 1. Mda… pe lângă mirosul de transpiraţie ai putea să le mai emani şi o replică (pe care am văzut-o azi într-un film):
  – Galben sau roşu ?
  -Ce?
  – Ce taxi preferi să-ţi chem după ce terminăm???

  TUPEU FRATE.

  P.S. Mai răspunde la telefon, din când în când. Unii chiar nu vor să-ţi ceară bani împrumut ci să te întrebe de sănătate (CULMEA CULMILOR) :))

  P.S 2 S-a scos anti spamul … Tocmai am ejaculat. Am scris comentariul ăsta timortat şi după primul „P.S.” mă pregăteam pentru lupta psihică cu RECAPTCHA…Când am văzut, o lacrimă mi-a curs, şi am scris şi P.S. 2

 2. Apropos de țuștele de prin autobuz pe care le-ai ratat, cred că, de fiecare dată, ai nimerit numărul care nu trebuie 🙂

 3. Scuze, eram la balul bobocilor si n-am raspuns ca oricum nu ne auzeam, iar dupa ce s-a terminat am uitat sa te sun! Era important? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *