Măi animalule!

Update: După cum era firesc, eu Ionuţ Puerava, am câştigat concursul şi implicit şi cartea pusă în joc! Mulţumesc fanilor mei!

Leapşa vine de la acel galben cu ochii mici şi oblici, adică nimeni altul decât Chinezu.


  • Ce animale au fost într-o viaţă anterioară candidaţii la preşedinţie:

1. Traian Băsescu – o scroafă homosexuală

Mănâncă răhat şi se şi hrăneşte cu el. Preferă alte scroafe ce-s mai deschise la culoare, dar ce au nişte porci acasă, şi cu un apetit nebun pentru verze cash!

2. Mircea Geoană – tarsierii

Sunt o specie de lemuri din India care şochează prin ochii lor imenşi. Fiecare ochi are aproximativ 16 mm, la fel de mare ca întreg creierul lor. Un prostănac!

3. Crin Antonescukomondor

Cunoscut, de asemenea, şi ca ciobănescul unguresc, el are aspectul unui cap de mop. Leil la freză cu domnul Crin!

4. Sorin Oprescuaxolotl

Axolotl-ul Mexican este o salamandră carnivoră de 30 de cm şi 227 grame care îşi pastrază şi în stare adultă apariţia din starea larvară. Adică e la fel ca în 90 … carnivor, dar prea mic pentru a digera o scroafă homosexuală!

5. George Becali – oaie

6. Corneliu Vadim Tudorblobfish

Blobfish este o specie de peşti din familia Psychrolutidae, care trăieşte în apele adânci de pe coasta Australiei şi ale Tasmaniei, acest habitat făcându-l greu accesibil şi aproape imposibil de văzut. El vine din apele adânci ale comunismului şi s-a putut adapta foarte uşor în apele de pe costa Bruxelles’ului!

7. Kelemen Hunor – maimuţa Saki

Maimuta Saki cu faţă albă este o specie care trăieşte în Venezuela, specie ameninţată cu dispariţia din cauza distrugerii habitatului lor forestier.

8. Eduard Manole – cârtiţa cu nas în formă de stea

Cartiţă cu nasul în formă de stea trăieşte în nord-estul Statelor Unite ale Americii şi în estul Canadei. Se hrăneşte cu insecte, moluşte, mici nevertebrate şi viermi.

9. Remus Cernea – un bou

Boul bălţii!

10. Ovidiu Cristian Iane – Aye-aye

Înfăţişarea lui bizară este rezultatul adaptării la viaţa nocturnă pe care o duce: ochii mari îi permit un văz bun pe timpul nopţii, urechile îl ajută să localizeze prada (insecte), iar ghearele ascuţite la căţărat şi la sfârtecatul fructelor.

11. Constantin Rotaru – caracatiţa dumbo

Caracatiţa Dumbo şi-a căpătat acest nume datorită urechiuşelor ce nu-i caracterizează deloc specia. Dumbo trăieşte în adâncuri şi este una dintre cele mai rare specii de caracatiţe.

12. Constantin Ninel Potarcatamarin imperial

Mustaţa!

4 thoughts on “Măi animalule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *